39,3 grader på natten

Minns ni Betty Blue? Så bra film, en verklig klassiker. Och det har inget med mitt tillstånd att göra såklart. Vad mitt tillstånd symboliserar vet jag inte men jag har feber nu igen, nattetid. Den är säkerligen kopplad till ökad asträngning och att min hjärna under natten försöker reda ut allt skit. Och roliga saker. maken säger att jag ser död ut när jag sover. Andas knappt….

Men i vilket fall, jag har mer energi, det är bara det där med hushållningen som är svårt för så fort jag mår bättre sprakar det till i hjärnan och jag får en himla massa bra idéer…tycker jag.

Som att använda tapeter som bakgrund i stickboken. Kanske genomgående?

I vilket fall, jag köpte lite tygprover också…Frank alltså, min guru.

Jag döööööör

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen