Gambino

Jag med bror, svägerska och två av barnen. Det var iskallt, vi hade filtar.

Jag läser David Lagercrantz krönika om rapparen som mördades. En kille jag aldrig hört talas om, eftersom den typen av rap är…så sjukt tröttsam, seg. Men jag hörde några takter på radion och hörde det där vemodet Lagarcrantz skriver om. Och jag kan bara hålla med honom, det är ganska bra, texternas betydelse då för språkligt är det ju katastrof. Jag undrade så över namnet…Gambino..jag tänker italienskt? Men, nej, det är liksom fel invandringsvåg, det måste vara något annat, utanför EU..och det är det, hans namn klingar arabiskt (tror jag), men kan det betyda liten gambian? I vilket fall, tänk er att ha fötts i ”orten” bara känna gängkriminella….och ja, sugas in. Helvetet.

Nu, testa ett sätt att sticka jag aldrig tidigare gjort. Bubblor, vi får se…

Så jag scrollade vidare. Till nästa grej jag tänkt på. EM i Rom. Alltså, låt oss aldrig luras att ge Italien OS eller så för helvete vad de krånglar. 100m för män igår alltså…fyra omstarter…en uppenbart tjuvstartande italienare tog bronset som skulle varit svenskt och sen en protest mot Sverige som godkändes i kula för kvinnor…Kajsa Bergqvist var rasande. Kaos i Rom står det…man får väl hoppas att de skärper sig. Man kan förstå varför romarriket föll…ish.

Nåväl.

Det var öppen bar så att säga och barnen fick hämta läsk….den här plockade jag av Tylla hemma…hon blev väldigt upprörd. men hann aldrig få i sig något!
Jag kallar den: Mat under filt. foto: mamma

I min familj var först min mormor expert på att ta usla men ganska roliga fotografier. Den titeln, som de den okrönta drottningen av usla foton övertogs av min mor som sällan står stilla i det ögonblick bilden bränner av…och sen har JAG oskyldigt anklagats för detta. Att jag fotar mina barn i ofördelaktiga vinklar, vid fel tillfälle och sen aldrig håller med om detta för jag tycker ju såklart att just mina barn alltid är fina hur mycket mat de än har i munnen. Tydligen fotar jag Inez mest av allt när hon äter…och sen har jag dessutom mage att påpeka att hon kanske äter väldigt…annorlunda, mycket och så…ja ni vet. Jag är dum liksom.

Så därför skickade jag tidigt imorse de bilder min mor tog på mig vid ett studentfirande igår, för att liksom visa dem att det minsann inte bara är jag som fotar så, och att jag också äter…

Man får bara hoppas att ingen snor de här bilderna och att jag i framtiden blir ihågkommen så här….

Food truck med gyros, smart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen