Fåfänga försök

Stilrent och minimalistiskt halsband. Tog väldigt lite tid att göra tyvärr.

  


Ensam med många barn. Varav två gärna slåss med varandra, skriker och sticker från tomten. Till på köpet har vi en kyrka mittemot med en massa heliga människor som nog har ett och annat att säga om språkbruket här…Det gör att man ogillar är ensam med dem utomhus.
I den härliga sommarvärmen blir innetemperaturen ganska påfrestande. Man måste vara ute trots att det är besvärligt och att man måste skämmas inför grannarna.

Nummer två och fyra skickas på återvinningsuppdrag. Väljer att gå mitt i gatan…


Vi försöker att hitta på olika former av aktiviteter till killarna…senaste försöket var att locka med pärlor. De brukar göra fina halsband på förskolan. Båda döttrarna engagerar sig och köper tusentals pärlor som nu delvis ligger på golvet.
Då blir ungarna minimalister och trär endast en pärla på varje gummiband….But why??? Även om jag uppskattar deras utveckling inom stil och form måste jag säga att detta var ett misslyckande. Nu blir det inte mer bloggande för femåringen sitter på andra sidan huset och vrålskriker åt byggkillarna hos grannen….But why?

Avkylning pågår#bakslag #dödatid #längtartillsmakenkommerhem #enmankort #sysselsättningsökes

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen