Roast av roast

Skärmavbild 2015-06-10 kl. 22.31.04
Martha, drar skämt om hudfärg men kommer undan, DET är en konst!

Idag har maken tittat på en ”roast” (eller vad det heter) av Justin B-nånting. Jag körde bilen. Jag hörde vad som sades ändå, jag kan nämligen fortfarande höra och köra. Det var inte rolig lyssning. Flera stycken ”komiker” ska klanka ned, håna och direkt angripa en stackars ung kille som bara ska sitta och ta emot. Jag skrattade inte en gång, jag mådde illa. Har ni inte sett? Gör inte det, det var förspilld tid. Eller, om ni ändå känner att ni måste se, snabbspola fram till Martha Stewart. Hon sågar Justin på ett elegant och roligt sätt, bjuder på sig själv och är lagom fräck. De övriga, skaffa ett dagjobb! Vid ca 47 minuter kommer Martha, värt att se! https://www.youtube.com/watch?v=EmkSeTCqBpU

Jag ser ju inte direkt på TV och kan inget om kändisar så detta med att rosta folk har gått mig förbi. Därför kände jag för att kolla upp vad det var. Om jag fattat det rätt ska en fruktansvärt känd och framgångsrik person göras ned på det grövsta sätt man kan komma på. Det behöver inte vara sant, bara det är vidrigt typ. I Justins fall drog någon detta: Du är så bra på att dansa för att du undkom strumpstickan i din mammas livmoder (fritt översatt)….är det kul? (Jag kan erkänna att jag inte såg hela, efter Martha kändes det som om jag var KLAR med roasting. Så om någon annan var smart får ni hojta till!)

Jag och maken diskuterade detta livligt och jag gav mig INTE förrän han tyckte som JAG! Mycket viktigt att vi delar uppfattning om humor här hemma. Min humor är kvalitetsmärkt, utmärkt om jag får säga det själv.

Man kan vara elak OCH rolig, det krävs då att man är SMART! Detta verkar fattas många komiker just nu.

För att övertyga min make drog jag exemplet med Eddie Murphys Raw. Han hånar Michael Jackson, Mr T m.fl på ett sätt som både upphöjer dem och förlöjligar dem. https://www.youtube.com/watch?v=iym8ydL4twc

Jag älskar när han först beskriver Michael som lite löjlig men sedan vänder på det och säger ”but we don´t KNOW Mike, he could be a bad motherfucker behind closed doors. He would moonwalk all up and down your ass….typ. Eller när han konfronteras av Mr T som säger:

-I heard you told some jokes about me!?!

-No I didn´t!

-Mabye you didn´t! Och sedan går.

För er som är yngre än jag (eller väldigt mycket äldre) så kan jag berätta att Mr T var en mycket dålig med muskulös B-skådis på….80-talet kanske. Han framstod ej som smart. Kul va!?! Ja det var kul, håll med nu!

 

Jag kommer aldrig mer titta på någon rostning, det påminner vagt om japansk förnedringstv, något jag inte heller förstår mig på. Att vara elak utan finess det kräver noll begåvning och luktar mer desperation.

 

Jag ska blogga mer när denna helvetiska flytt är till ända, jag ser ljuset nu i tunneln. Bara ett flyttlass kvar så är vi klara. Allt har dessutom behövts klaras av under det att tre döttrar haft examen/avslutning i sina respektive skolor samt att det imorgon ska vara studentmottagning, avslutning på dagis och lite annat…Hur tänkte vi när vi satte tolfte juni som datum för att skriva kontrakt???

 

Crazy men snart lazy!

A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen