Nu drar vi till London……derry!?!

 

Nu på kvällskvisten skulle säcken knytas ihop. Åker med Inez på födelsedagsresa till London för att handla och mysa lite, det är hennes present. 


Tylla stretchar inför shoppingen.

Bokade i maj under melodifestivalen med ljud och skrän i bakgrunden. Det började med att jag klickade fel datum och vips hade jag bokat fel med Ryan och det gick inte att ändra 20 sekunder senare, good bye 1600kr!

Jag har fått alla bekräftelsemail under veckan. I tur och ordning har det bekräftats att vi kommer. Till och med restaurangen ville veta om det var riktigt, riktigt säkert att jag vill sitta där och äta imorgon.
En del förbannelser har utfärdats kring Ryan Air, mer kommer säkert senare.
Idag kom hotellets mail…Välkommen till LondonDERRY! Det ligger på Irland om någon undrade!
Jag trodde det var som typ Camden el Kensington, för jag sökte på centrala London…Så nu sitter jag och snackar med Booking.comHär bokar vi lite som vi vill bara det börjar på samma bokstav…Mycket hjäpsamma var Booking.com måste jag säga. Men de kunde inte direkt hjälpa mig för det var så sent. Vi får se hur det går.
Det är inte Ryan, hjälpsamma alltså, om man inte betalar för att snacka i deras betalhjälptelefon, som säkert debiterar 100000kr/min för att man ska få höra dem prata väääääldigt långsamt och sannolikt konstatera att man är fucked!

Men nu har kolugne maken bokat ett dubbelt så dyrt hotell i London (jag hoppas det inte är New London i USA eller någon koloni i mellersta östern!)

Enda oron nu är om jag kommer få kasta all barnmat, betala 2000 kronor för paraplyvagnen och få höra att mitt arsle har fel mått så jag måste betala slitageavgift på armstöden.

Som sagt, jag är bra på att fejka medicinskt akuta tillstånd. Få se om jag får användning för det imorgon…

Här lite bevis i form av bilder och en rogivande i form av världens godast doftande blomma, heliotropen!

The game is on!

Eat that Ryan! 15 kilo, ingen extra avgift där inte!!!! Moahahahahaha#Ryan #fucking #air #irland #hönshjärna #älskarminman #hatar #stress #snartluspank

2 svar på “Nu drar vi till London……derry!?!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen