Jag är så satans jävla skitförbannad, igen..

Strax efter massage/testar tesen alla blir snyggare med smink och klär i turban.

Hej! Nu är det jag igen. Hon med det fula språket, det korta tålamodet och ingen stubintråd. Jag har sedan sist samlat på mig en del bråte som valt att explodera idag, håll i er för här kommer det!

Vi skulle ha fixat i veckan för maken har semster. Det skulle gnos och städas, tvättas och vikas så att säga. Istället har egentligen ingenting hänt utom att makens ungkarlskompis varit här tre gånger, det har mixtrats med en nyinköpt moppe som går i 50kmh (hade lovat 30), vi har tagit en välbehövlig tur till ett zoo med de tre minsta barnen men på slutspurten går bilen sönder….klockan 21.30 på väg hem från Eskilstuna. Bara för att det kändes som slör… 

Allt detta kan man nog klara av om man är lugn som en filbunke och har de ekonomiska resurserna att se detta från den soliga sidan dvs. Vi köper en ny bil fort och skrotar liket. Men nej. Här ska det repareras. Mekanikern vi vanligen använder var vänlig nog att på frågan om ett ungefärligt pris; svara att det kunde bli hur dyrt som helst med ledning av den utförliga beskrivningen av hur bilen betedde sig strax innan den valde att självdö. Han upplyste också om att han nu stänger för fyra veckors semester. Tack och hej.

Detta blev droppen som fick min ganska välfyllda bägare att, inte rinna utan mer, forsa över. Jag blir supereffektiv. Kollar upp annan mekaniker, ringer ytterligare en medan jag kör mot den första ifall det råkar vara semesterstängt. Fixar in bilen, lämnar skräp på tippen (som sedan tidigare var packat i den defekta bilen), hämtar unge och man hos tandläkaren (som jag skjutsat innan jag åkte på mekaniker- och söva halvårsbebistur) och när allt föll på plats kan jag få en stunds ro i själen. Kvarstår bara ovissheten om hur många tusenlappar som kommer brinna upp. Men bollen är iallafall satt i rullning.

När vi kommer hem ser jag allt som skulle göras men ej gjorts. Då blir jag superstressad igen och väldigt arg. Jag fotar allt och hotar med facebook. Maken är van, han ligger lugnt kvar i soffan och snackar vidare i telefonen.

Han har semester även nästa vecka och anser att det inte står en Belgian blue på isen. Jag delar ej den uppfattningen. Från och med fredag har vi inte fyra utan sex barn här hemma som inte i nämnvärd grad hjälper till med något annat än att baka cupcakes (utan att städa efteråt) och istället bidrager till arbetsbördan big time då semesterkläder ska tvättas och laddas om i nya väskor för nya äventyr. 
Dessutom ska jag jobba två halvdagar på mottganingen där vi förra veckan var en heltidsdoktor och jag 20% men som sedan i måndags är bemannad endast 2,5 dagar heltid…så jag kommer inte vila på jobbet iallafall. 
Förskolan är dessutom stängd fyra veckor med start på fredagen. Kommande vecka blir vår andra semestervecka av två tillsammans därefter blir det totalt mörker för mig i tre veckor då jag är ensam med alla….att få till något jobb då verkar vara kört med stort K. Fast jag anar ett ljus i tunneln (förhoppningsvis ej ett tåg som kommer emot mig) i slutet av juli då vi alla ska flyga ned till mina föräldrar på en veckas semester.

Jag ska iallafall iväg på massage idag och då brukar hjärnan få sin välbehövliga 45 minuters vila. Då skaver bara det dåliga samvetet av att jag ligger och är dyr ensam och har det skönt. Fast så jäkla skönt är det inte förresten för jag har så ont överallt att det fladdrar i öronen när hon tar i. Skönt ont, det kan man inte ha dåligt samvete för väl? Det klassas som tortyr!


Och här ligger makens regnjacka ut och in och blir dyngsur för att man inte plockar in efter sig, frun har sett den men skiter i den och går på massage. Mitt nya jag. Nejanna.Här får ni lite fina bilder på saker min man (och hans vän) ställt till alternativt inte åtgärdat. Gummiringen är från när kompisen kom över för att byta däck (varför han nu gjorde det här?) och lämnade  det för mig att slänga!!! WTF!!

Blandade bilder på saker som skulle åtgärdats, sängkläder, tält, moppe och hjul.Från och med nu kan alla som har mindre än sex barn klara sig utan vår hjälp. Jag lagar gärna mat till grannarna men that´s it! Inga mer hjälpa till med flytten, fylla i formulär, sy ihop spruckna brallor. Jag ska gå på NEJ-kurs! Nån som vet något bra ställe där man ger NEJ-kurser?? Det skulle jag ha gjort för väldigt länge sedan. Det hade sparat mig många gråa hår.

Använd flyttfirma och kör din egen skit till tippen! Sen kan man vika ihop sängkläderna man använt när man sovit över och inte lämna dem i soffan för åttioelfte gången… det blir inte bra! Det är sådana meningar jag vill öva på!
Nej jag har faktiskt inte tid att fylla i ditt formulär idag för maten bränner vid och jag har kramp i hjärnan av alla måsten. Se där! Ett perfekt ställe för nattgäster att lägga påslakan på, välkommen tillbaka. När som helst!


Bli nu inte ledsna alla som känner sig träffade utan ta det med en nypa humor, ni ger ju upphov till en blogg!! Det ni! Och vissa av er hjälper ju mig då och då när det krisar så ni är förlåtna och ska inte skämmas. Det är alltid fel folk som skäms. Därför är att skämmas så meningslöst.

Nu när jag skrivit av mig, makens vän lämnat huset vid pass 19.50 och jag varit TYDLIG med att vardagar vid läggdags icke är den lämpligaste av tider att komma för lite kompissnack (om man inte tar med sig sin cyckelslangsmojäng man släpade hit i förrgår!!). Då känns det faktiskt riktigt bra igen och jag funderar på att sticka vidare på den lilla bebiskoftan jag började på häromdagen. Och så kanske jag ska ändra namnet på min blogg alternativt skapa en till som heter ARGAANNA….jag ska suga lite på den. Om inte annat för att verkligen kunna ta ut svängarna och inte skrämma bort er som faktiskt trodde på det där med 5:2-grejen som jag skrev om för ett tag sedan. Vi får se hur framtiden artar sig. 
Om en enda sak till går åt helvete här hemma innan semestern så blir nog ArgaAnna verklighet. Och kanske en bettingsida där ni kan satsa pengar på olika scenarion…Lågoddsaren nu är att makens nya moppe kommer snos ganska snart, därefter blir det nog hans nya cykel…

Innan jag han publicera detta ringde dottern och ville bli hämtad. Hennes buss var försenad från shoppingturen. Jag sa nej. Jag till och med ljög och sade att jag inte var i närheten av maken och kunde be honom, han var jättenära men hon kan banne mig be honom själv om hjälp! De får ta moppen i det förbannade sommarregnet!! Kanske det bor några nejn längst in ändå?

Ajöss!


#arg #argaanna #ungkarl #nej #kurs #galla #svavel #kolerisk #flyförbannad

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen