Omöjlig tablå

IMG_6044
Där ligger hon och vilar (dör?). Med flit lät jag kvinnan vara huvudnumret, den utmattade hårt arbetande kvinnan som sover efter tio på en söndagskväll. Den starke mannen….var ÄR han?

 

Ja men hej! Idag är det Arga Anna här. Delvis arg pga att maken aldrig verkar fatta att även jag är trott, och att det är JAG som verkligen behöver sova. Men jag ska inte gnälla på honom det bor vi för trångt för. (Saknar källare att gå ned och skrika i. Men det verkar som om vi får källare i nästa hus. DET var goda nyheter må jag säga!)

Jag läste gårdagens tidning nu vid halv niosnåret. Jag hann inte riktigt med på de föregående 24 timmarna…

Hur som helst. Jag läste lite recensioner, en av en riktigt dålig roman (Gröna landet) och sedan om kommande TV. Jag ser ju vanligen ej på tablålagd TV för vi hade inga kanaler tidigare, men nu när vi bor hos mina föräldrar finns ALLA verkar det som.

Jag har via SVTs reklam för sig själva i burken fattat att en serie som heter Wolf Hall skulle börja (imorgon). Nu läste jag om den och blir än mer övertygad om att detta är för mig. MEN så läser jag att den sänds 21.45 på SÖNDAGAR. Då är det inte för mig uppenbarligen. För jag somnar kring 22. Hur långt programmet är framgår ej men jag antar att det är längre än en kvart. Jag förstår mig EJ på varför bra serier ska sändas så att småbarnsföräldrar eller för den del vem som helst med ett arbete på kontorstid inte kan orka se dem. Vem vänder sig TV till egentligen? JAG VET att man kan se saker senare men då fattar jag VERKLIGEN inte varför det ska sändas när man sover.

IMG_6051
Så här frissig i håret blir man av att vara elektrisk tidigt på morgonen…Det ser lite ut som om jag har en halo…Heliga Anna, då fattas bara att jag blir psykotisk, börjar se saker och få meddelanden från högre ort. Sömnlöshet gör det med människor…

 

 

Jag blir galen på SVT. Jag betalar och betalar men det egna jag känner att jag får igen är P1.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen