Nya given

IMG_6102
Lookie lookie! Studentskan kom hem med chokladminter till mig! Hon vet vad morsan gillar.

 

Hej!

Jag lovade nästan ett inlägg idag. I det fall att alla barn somnade vid 20.00. Så blev icke fallet. Nu 22.41 sover ännu ej 5-åringen men det ”skiner jag i” som Lisabet skulle sagt. Tylla lades fint i sängen men kröp ned och lade sig på golvet?!?

Jag har fått en idé. Jag ska försöka införa konceptet Onsdagsreportage. Varför onsdag? Jag tänkte att det är lill-lördagen. Då vill ju ALLA läsa min blogg! Tänk er, maken/sambon/partnern/ungarna glor på tvn, du sitter ensam med ett gott glas vin/te/mjölk(laktos- och glutenfri kanske/champagne och bara väntar på att bli road av mig. Kanske rent av inspirerad??? Jag ska ge det en ärlig chans. På onsdag drar det igång. Det kommer handla om en drömbil…mer säger jag inte.

IMG_6101
Fint paketerat var det också. Extra glad blir jag av att min sparsamhet smittat av sig. Det fina ripsbandet är från i julas då ALLA fick paket från Filippa K, alla 21…inte jag dock.

 

IMG_6140
De tre äldsta har just kommit hem från en veckas semester med sin pappa på Malta, därav viss försening på bilderna från studenten. Men ser ni, jag är kortast….När hände det???

 

IMG_6129
På grund av bor i ett vardagsrum hos mamman fick festen hållas hos hennes pappa. Jag bidrog med djävulsägg som jag läst om i Diadonnas blogg/sett på Instagram (de var urgoda och lättgjorda) samt min supersallad för varma dagar. Vill ni ha recept googla Voltaires vardag och salade miste så kommer ni rätt!

 

IMG_6153
Mina döttrar köper alltid något när de reser, fast jag ber dem låta bli och spara sina pengar…så generösa! Det enda jag egentligen önskar är att de skickar ett vykort med POST och tar kort för att visa mig. Bilderna från Malta var smärtsamt vackra och jag är så ledsen att jag inte kommer få resa något i år. Mest synd om småbarnen som skulle behöva en sandstrand och lite saltvatten…Här en maltesisk variant av fransk nougat. den var väldigt söt och/men god. Lite konserverad frukt i livsfarliga färger var i den. Tack A!

 

 

Nu sova sött. Eller VÄNTA NU!!!! Wolf Hall började ju idag!! Och jag som rasade mot SVT för att de sänder när jag sover. Oooooops, nu kan jag ju faktiskt se det, på SVTplay! Nya jobbet imorgon, det ska bli riktigt spännande! Och om någon av er råkar vara religiös eller ha kontakt med någon högre makt. Sänd alla bli frisk-tankar till mig så vidarebefordrar jag dem till min vän som nu har en dubbelsidig lunginflammation. Tack på förhand! #troslösmenpragmatiskiförorten

IMG_6154
Tylla: Kan hon aldrig vara nöjd? Jag sover ju iallafall!?! Gnällkärring!!!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen