Nytt arbete

IMG_6144
Döttrarna planerar för sina nya rum. De har googlat möbler, ritat om hela rumsplaneringen och pepprar mig med frågor om vad det ska få kosta? Får man ha heltäckningsmatta mm mm mm mm mm. Här en bild på en snygg IKEA-matta, Alvine som jag tipsade Fanny om. Jag tror hon gillade den för hon screendumpade bilden…

 

Inatt bestämde sig de två minsta för att ge mig en riktig genomkörare….Jag var vaken större delen av natten och totalt fick jag fyra timmars upphackad sömn. Det gick ändå rätt bra att arbeta (kanske det berodde på noll stycken patienter?)

 

IMG_6162
Åh, ett rum med utsikt! (mitt arbetsrum)

 

Efter några omtumlande timmar på jobbet som började med att jag 1) kom för tidigt men ändå inte hade med detta jag lagt fram för cirka tre veckor sedan. 2) gick till bilen för att hämta detta och insåg att det inte heller låg där. 3) fick gå tillbaka, smsa maken som fick komma en och en halv timme senare med mitt inloggningskort så att jag kunde börja jobba.

Jag handlade på ”fin Icat” i Alvik och blev len i själen. Jag ska alltid handla där tror jag. Jag blir glad av den butiken. När jag kom hem sken fortfarande solen, vi gick gemensamt och hämtade killarna på förskolan och promenerade långsamt hem. Jag lagade mat och sedan åt vi med alla sex barnen ute i solen. Mycket härligt och man undrar hur man står ut årets alla övriga månader.

Jag tog två vändor runt kvarteret barfota med först Edgar sedan båda killarna på cykeln (som jag ledde). Och de tyckte det var en ”fin cykeltur”. Så enkelt kan det vara när solen skiner och mamman vilat upp sig på jobbet en hel dag.

 

IMG_6166
När det är sommar och solen skiner blir det ett äventyr bara en vän kommer och lånar en gräsklippare!

 

 

Nu ska jag försöka komma i säng innan jag somnar på köksgolvet av utmattning. Eller faktiskt är jag inte så trött alls. Om det är solen eller det faktum att jag arbetat idag som gör det, det har jag ingen aning om.

 

IMG_6167
Jag har tänkt använda mig av barnarbetare närmaste tiden. Maken skruvade ihop detta idag. Vår nya DYRA garderobsinredning från Elfa. Den ska senare in i nya huset men vi behövde den redan nu för att organisera soppåsekaoset. De större barnen får hjälpa till och passa mindre barn när maken slits, och jag VILAR på jobbet!! Moahahahahaha!

 

 

Gokväll!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen