Det lilla huset på fairway

IMG_7628
Riddarsporrar vid Sätergläntan.

 

 

 

Helg. Huvudvärk. Hela huset fullt av människor. Ryggvärken från helvetet. Men, SOL!

Ett oroande tecken i skyn dock, formationer av gäss….

Det är första augusti och sommaren har ännu ej tagit fart. Ett sista försök nu solen, snälla!

Jag märker att fler läsare ansluter sig till den lilla exklusiva skara som utgör min bloggtrupp. Ni kanske inte tror att jag bryr mig…..att jag inte är lite fåfäng och vill ha många läsare. Men nej, så är det inte. Jag älskar att se att ni är med mig och att ni är trogna. Stort tack för det!

Jag har varit dålig på att skriva tycker jag själv, det beror på den ”blöta filt” som legat virad runt min hjärna och det faktum att jag har noll tid för återhämtning som läget är. men nu på måndag återställs ordningen. Förskolan öppnar och jag får mer tid att göra….allt.

Nyanslutna läsare uppmuntras att läsa bakåt i tiden. Det finns några guldkorn där. Man kan besöka gamla bloggen också och se vilka inlägg som lästes mest, det är faktiskt så att de oftast är bäst, trot eller ej!;)

Nu ska vi klä oss och dra iväg till Lovö Magasin. Där ska vi andas, äta och umgås. Kanske jag skriver om det senare. Jag skulle tro det faktiskt för det verkar helt fantastiskt. Och som sagt SOOOOL!

 

IMG_7603
Syskonmys i exakt tre minuter…

 

IMG_7620
Sätergläntan igen, den där blå alltså. Försökte fråga en i butiken om dan. Högdraget är det enda jag fick ur den konversationen….

 

 

Hej alla lördagsfirande bloggfans, vi hörs!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen