Ateljé ateljé

FullSizeRender_2
Hade jag haft en något mindre skalle skulle denna hatt ha fått följa med hem. Helt ljuvlig!

Jag snubblade över en härlig butik nyligen. Jag var egentligen på väg till en annan butik, och egentligen har jag köpförbud. Alltså ska jag inte befinna mig i närheten av något som helst köpbart. Men då och då finner man att man liksom sugs in i vissa affärer. Ateljé ateljé är en sådan. Den är inte stor och på utsidan kunde det kanske verka som en vanlig vintagebutik. Den fina logotypen på fasaden skvallrar dock om annat.

Det är noga utvalda produkter man bjuds på. Och nya saker. För i denna lokal huserar även formgivare och andra kreativa människor. Butiken är liksom bara en extra finess.

 

FullSizeRender_4
Jag älskar textilier, jag var bra nära att köpa den bruna sjalen, den hade den där perfekt bruna nyansen. Choklad och kaffe blandad.

 

FullSizeRender_1
Tänk er denna och en gammal Aston Martin cab i hög fart….

 

 

Jag gillar second hand men ofta är det besvärligt att hitta pärlorna bland annat gammalt. Inte här. Allt är fint, även om inte allt faller mig i smaken. Jag föll särskilt för några hattar, några spetsar, kläder, skor och så deras nytillverkade och upcyclade produkter. Trevliga var de också. Jag hade lite bråttom så jag hastade iväg men fick rusa tillbaka för jag fotade ingenting! Vad är väl en blogg utan bilder, bara ord…

Jag lunchade enligt plan med min dotter och sedan tog jag med även henne till butiken och DÅ handlade jag lite saker. De ska få ligga ouppackade ett tag, vi har ju som bekant lite trångt om härligheten just nu, kanske det ska bli presenter också…Vi får se.

 

FullSizeRender_3
Ser ni mönstret här? Jag gillar smutsiga pasteller och mörk spets…och ändå äger jag nästan ingenting sådant. Jag är sträng mot mig själv, En sexbarnsmammas garderob måste tyvärr vara praktisk.

 

 

FullSizeRender
Passa på att fynda snart!

 

Så mitt onsdagsreportage får bli detta. I helgen har de vintagerea dessutom, har du möjlighet att svänga förbi så gör de, de hade hela källaren fylld fick jag höra!!! Kanske jag kan komma loss, jag tror inte det som det ser ut nu, annars skulle jag åka dit och fynda.

 

FullSizeRender_2
Här ett exempel på nya lanternor som jag köpte. Upcyclade tändsticksaskar med humor köpte jag med. Garnet är inte därifrån men det rockade ihop tyckte jag…

 

FullSizeRender_3
Vilket jättebra pyssel!! Kostade endast 29 kronor styck!

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen