Bättre och bättre dag för dag.

IMG_7978
Just nu blommar fem stora liljor här. Jag fotar dem ideligen. de doftar helt underbart och är säkert två decimeter i diameter!!! Makalösa faktiskt!

 

Idag blev det lite bättre, det berodde nog på att vi betedde oss som en förskola. Vi hade ett tight schema, vi hade mat och dryck förberett och följde sedan barnens rytm. Några tjuvnyp och illvrål blev det ändå men inte i närheten av gårdagen. Köksfunderingarna har satt sig och en viss harmoni kring detta har infunnit sig.

IMG_7974
För att få luggen ur hennes ögon har vi försökt sätta upp tofsar och spännen. de får inte sitta kvar mer än en sekund. Men när hon fick spola med vattnet kunde hon stå stilla tillräckligt länge för att jag skulle kunna göra en inbakad fläta som satt nästan hela dagen. Förlåt naturen men nöden har ingen lag!

 

IMG_7979
Mamma är i Spanien nu och ska sen åter till la France. Hon fick en bild på min trasiga strandväska med uppmaningen att köpa en likadan. INTE mer eller mindre. Ibland har hon en tendens att ….köpa mer än man bett om, dvs finare, dyrare och mer utsmyckat. Men nu tror jag hon är med på galoppen. Billigaste väskan med enklaste remmen, OK????

Jag har ändrat lite i min bloggföljarlista. För jag följer egentligen inga bloggar, jag läser sporadiskt när jag har en lite snutt tid över. i helgen lades Charmigt sa Charlie     till och nu blir det Gammelmormorn. En otroligt läsvärd blogg av en kvinna som varit med om mycket och dessutom formulerar sig mycket väl. En sådan kvinna som man önskar man kände.

Imorgon blir det inskolning av inte mindre än tre barn på div förskolor. Maken är med första dagen, resterande tid är jag solo…DET mina vänner kan gå precis hur som helst. Men gammal är ju som bekant äldst så med ”guds” hjälp ska väl även detta gå att genomföra utan att någon polisanmäls….

 

IMG_7977
Den här bilen fick Inez när hon fyllde tre år. Det var med andra ord 13 år sedan. Det måste nog vara den bästa leksak jag någonsin köpt. Alla barn älskar den och den tål ta mig tusan allt! Här Tylla i trosor och för stora stövlar, ifall det börjar regna…

 

IMG_7981
En underbar grind i Ängby.

 

 

 

Jag bjuder på blandade bilder från veckan som gått. Au revoir!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen