Missinassen

Bild 2015-08-11 kl. 00.49 #2
Attans vad eldig man kan vara….Jag tog en ÄNNU värre bild innan med tunga men den fick stanna i datorn, någon måtta får det ju vara på galenskapen.

 

Jag är tillbaka på ruta ett. Kriget mot….ja vad krigar jag mot? Kaos antar jag. Maken bombarderar mig med kläder och lämnar saker framme som är ömtåliga alternativt farliga. Barnen kör med verbala och reella tillhyggen (beroende på storlek dvs små barn – tillhyggen, större barn – verbaliteter). Jag är totalt hjälplös och försöker inatal mig själv att JAG äger problemet (dvs vill ha ordning och redan) och att kaos är en BRA sak. Men det funkar inte riktigt, först och främst för att även de som verkar älska kaos oupphörligen frågan MIG om var deras saker är, barnen söker tröst och trygghet hos mig fast det är MIG de revolterar emot (nu talar vi småbarn här, vad de stora behöver verkar vara kapitalvaror…).

Jag vet, det är tjatigt och jag har redan skrivit kilometervis om hur man sexstrejkar, låtsas som det regnar, testar nya tag osv osv osv men här sitter jag ändå och förbannar att det ska vara så svårt att hålla ordning på andra människor. Jag är delvis glad åt att vi bor så satans trångt, för saker kan inte ta vägen så långt men jag bävar inför att det splitternya vackra huset ska se ut som en soptipp det med innan jag ens hinner instagramma det….

Det är sent, jag har haft hand om småbarnen nästan 7 immar helt själv, det tar ut sin rätt. Jag ser ingen ljusning förrän nästa onsdag. Då ska jag banne mig besöka Formex. I wish to be aloooone som Greta sade. Det känns som om jag har huvudet i ett skruvstäd just nu, nu när jag måste vara konstruktiv och festlig. Fy katten för att vara självutnämnd överbefälhavare över trupperna som verkar vara femtekolonnare hela högen.

Sen får man höra att det bästa är när jag skriver ur barnperspektiv….NÄ ni, nu jävlar ska det skrivas direkt ut slaskhinken och den överfulla toalettpapperskorgen. Det ska bli gyttja ett tag, jag måste få vräka ur mig lite. Aphjärnor, aphjärnor, aphjärnor!!!

 

Så, nu var det klart. Nu kan jag lägga mig och sova gott mellan de två småpojkarna som är absolut som bäst när de sover och slingrar sig runt mig.

 

Bild 2015-08-11 kl. 00.49 #3
Va? Moi, barnslig, ilsken och avig…nej det tycker jag inte alls!

 

Gonatt!!!

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen