God morgon

IMG_8657
Detta var lite förvirrande….Jag handlade på Coop. Trodde det var 2,25% men på flaskan stod något annat..Meeen jag var aldrig orolig för om jag kan dricka en sådan utan att somna då är det inte elefantscider!

Eftersom mina skrivna inlägg varit åt det längre hållet senaste tiden tänkte jag nu vara väldigt kort.

 

 

IMG_8654
Gårdagen var fylld av huvudvärk. Jag vågar nog säga att den är spänningsrelaterad. Och inte den typ av spänning som kommer av att man ska få kasta sig ut i Indiska oceanen med dyktuber för att titta efter mantor…Jag klockade min vilostund som jag till sist tänkte unna mig, helt olikt mig för jag har en gyllene regel att inte vila innan allt jag måste göra ärför klart. Igår blev det ändå en kort vila trots kaoset här för jag bedömde att att det var osannolikt att jag någonsin skulle få vila mer i livet och gjorde ett avsteg från min egen lag. 43,97 sekunder hann jag vila innan Frank kom hem från shoppingturen med mamma och galenskapen var igång igen.

Jag har en underbar morgon. Maken och pojkarna i sängen, Tylla lekande på golvet och Barnkanalen på. Alla i samma rum men ingen försöker ha ihjäl någon. Tonåringarna….de sååååver, hos sin pappa. All is good on planet earth (om man bortser från att världen brinner i alla knutar).

Huvudvärken är borta men det tog ett piller av varje för att få den att ge sig av. Jag vaknade halv ett inatt av att någon slog med en stånghammare innanför mitt skallben. Jag kan inte förstå att det ska vara så varje helg….Avslappning är förfärligt!

Idag blir det middag hos mina föräldrar. Det ser vi fram emot. Jag ska få en fransk shoppingväska har jag sett. Den älskar jag redan. Jag älskar franska saker. Särskilt om de är gratis!

IMG_8653
Ett av träden ser ut så här. Jag funderade på om kungen skulle bli glad om jag målade det inre klarögt och sedan vita vassa tänder och ögon…..Maken tyckte inte alls att det såg ut som en eldsprutande drake….

 

IMG_8660
Våra tidigare grannar kom på spontanbesök igår. Vi visade dem vårt stenbrott. Mina killar lekte mest i sanden. Så här ser det ut när en fyraårig rumpa hasat sig ned för en sandhög. Hur det ser ut i bilen ären annan femma.

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen