Minnesförlust

IMG_9321
Så här kan man också arrangera sina snorpapper. Minns ni reklamen för nässpray? Den där mannen sitter i sin cubicle och är nästan helt täckt av pappersnäsduker? Det var min man som gav reklambyrån den idén. Det är jag helt säker på! Notera virrvarret av stolar, strumpor och sladdar. Om Rebecka läser detta, här finns möjligheter för exponering. Jag tänker tvångsmässiga städare, OCD m.fl…..

Idag hade jag värsta inlägget. Jag skrev det på lunchen, det handlade om minnet och var lite kul tyckte jag själv. Ärligt framförallt. Jag mailade det till mig själv. Trodde jag….

Men det får ni läsa imorgon. Nu blir det detta:

Maken hemma sjuk, dagis ringer om sjukt barn. Maken hämtar. Maken jagar barn 7,5 timmar. Inget annat görs.

Mamman kommer hem efter 9,5 timmar på jobbet och en timme på cykel. Kök ser ut som krigszon. Hela huset på fairway ser ut som krigszon. Yngste son har hittat kniv.  Mamman avväpnar barn. Mamman tar ut sopor. Mamman ombeds krydda soppan som haft sedan klockan tolv på sig att bli klar. AND SO ON!

Ni fattar, det var inte den bästa hemkomsten. Det blev inte bättre sen när mamman insåg att laddsladd (rimmar fint) till datan inte står att finna och att den bevisligen försvunnit när maken varit i huset.

 

Så mina vänner, vill ni läsa något härligt och underhållande ikväll, sök er annorstädes. Jag letar sladd.

 

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen