Bitterfitta? MOI????

IMG_9520
Jag ger mig själv vad som kan vara årets sista solstrålar. Några sekunder bara sen gör sig familjen påmind. Jag hoppas innerligt det blir en bättre höst än jag minns den senaste vara…kan man skriva så Catrin?

 

Jag hade inte tänkt att skriva något idag. Jag har nämligen haft häcken full och redan innan klockan var elva var jag gråtfärdig här. Jag öppnade hårt på första vabdagen med att visa maken HUR MAN GÖR när man, visserligen tar hand om sjuka barn, men ändå befinner sig i hemmet…Det tog på krafterna kan jag säga.

Den rekylen kom idag.

Nu på kvällen skummade jag SvD. Då ser jag detta:

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 18.20.43
WTF? Gäller detta även kvinnor?

 

Här är den bakomliggande tesen:

Skärmavbild 2015-09-15 kl. 18.21.55
Vi ska alltså förlita oss på ANDRA att lösa våra sysslor!?! Helt inkonsekvent ju!

 

För mig är det precis just nu, jag vill lååååångt bort till obygden! Inte en käft har jag ork med, knappt mig själv. Jag blir inte lugn av mina anhöriga, jag blir svettig på ryggen!

IMG_9418
Mancold….jag undrar, varför vill man bo/köra/arbeta i/på en soptipp???? Vad säger Freud om detta? Fast i den nasala fasen??

 

Sen kommer vi till punkten allmänna klagomål.

 

Vad händer på Barnkanalen?

Det är så mycket verklighet där att jag knappt orkar se längre. Det som inte är socialrealistiskt är å andra sidan helt bananas! Idag såg jag en finsktalande gorilla steka falukorv och göra det till varmkorv med bröd….Jag har länge vänt mig emot kladd/äckel och slöseri med mat i barntv. På allvar alltså, jag HATAR detta! Å ena sidan ska man se stackars fattiga barn som ska utvisas av den ONDE polisen och i nästa sekund ska man spruta grädde i håret och dansa disco!?!

Nej, snart går vi över till Disneykanalen helt. Där är allt iallafall HELT förutsägbart och slätstruket, inga känslor alls, det föredras i dagsläget. Off liksom.

Hej då!

Imorgon ska det bli roligare jag lovar, då ska jag berätta om min måndag, omvänd kronologi här men ärligt talat kostar det på mer att vara positiv just nu. Som Lotta Åkre skulle ha broderat: Positiv kan du fan vara själv!

 

2 svar på “Bitterfitta? MOI????

  1. Tjingeling bruden.
    Vill bara komma in och säga hej då jag hittade din blogg av en slump på blogg.se.

    Ha de jättegott ! <3

    // mamma till Michis och Nathis !

    1. Nej men hej Nettan! Vad roligt, ja här är allt som vanligt iallafall, kaotiskt liksom!
      Kram
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen