På allvar? Ping alla fackförbund och arbetsgivare i hela landet, eller VÄRLDEN!!!

IMG_0461
Här står jag och fotar mina fötter i mitt alldeles egna grus.

 

Jag ska inte besvära er så länge…jag sitter faktiskt och ”jobbar” dvs skriver på ett litet projekt…Och när jag skrev detta kunde jag bara inte hålla det för mig själv. Sedan sammanföll det i tid med att jag fick mitt första avslag på en AT-ansökan…så jag var om man säger, LITE UPPJAGAD!

Här en verklig text från ett jobb jag nyligen sökte:

Kvalifikationer:

Personlig mognad. Personen vi söker är trygg och har självinsikt, ser relationer i sitt rätta perspektiv och skiljer på det personliga och det professionella. (Med andra ord, oroar sig inte för patienterna när de går hem helt utarbetade min kommentar). Vi förutsätter att personen tar ansvar för sin uppgift, (här är det nyutexaminerade hungriga och ganska unga läkare som söks, min kommentar igen) själv strukturerar sitt angreppssätt (det betyder antagligen att det är en otydlig arbetsbeskrivning och att det är tunnsått med specialister som kan vägleda den oerfarne) och driva egna processer. (Kanske man kommer vara helt ensam på golvet!?!).

Vidare värdesätter vi förmågan att hålla sig lugn och kontrollerad i pressade situationer. (Pressade situationer på en akutmottagning jag nyligen arbetade på kan betyda att en helikopter landar med en bår på vilken det ligger an man som kastats från ett tak tre till fyra våningar upp och brutit i stort sett alla ben i kroppen och säger att han mår bra varefter han strax blir medvetslös) personen vi söker arbetar bra med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Slutligen har personen förmågan att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter. (Alltså, du får klara dig helt själv och för helvette se till att göra rätt!) (Makens kommentar här är att helvete är felstavat. Mitt svar: Tack maken för att du läser, du har helt rätt;  men detta är mitt sätt att visa med emfas att detta ska läsas HÄLVÄTTTTTET. Jag utövar min konstnärliga frihet, som Madonna skulle säga när hon lägger ut vackra och pornografiska bilder på sig själv i bokform för att reta påven, och alla andra pryda foliehattar, men egentligen bara vill visa hur snygg hon är. Några sådana bilder kommer tyvärr aldrig visas här).

I rest my case! Kan de inte bara ringa Batman????

 

FRÅGOR PÅ DET??????

2 svar på “På allvar? Ping alla fackförbund och arbetsgivare i hela landet, eller VÄRLDEN!!!

  1. Haha! Ja, tokigt är vad det är! Undrar ofta vem som skriver de där jobbannonserna. Vanligt folk söker de ju i varje fall inte 😉
    Må så gott!
    /Monica

    1. De skrivs av latmaskar som inte vill ta eget ansvar och gärna behåller hela lönen själv.
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen