Oj oj oj!

IMG_1282
Utsikten idag. Jag står 28m över havet….inte Mount Everest direkt men ganska maffigt är det att se hösten så här.

Ledig dag….Jo förvisso utan lönarbete men knappast ledig. Jag har idag ägnat säkert fyra timmar åt pappersarbete. Dessförinnan var det tvätt, städ och annat som man måste göra när man bor trångt och vill kunna ta sig fram i den korridor som man kallar sitt hem. Sista stunden av dagen skulle jag ägna åt mitt bokprojekt och då pös liksom energin ut. Jag vet ju vad jag SKA göra men saker omkring stör hela tiden. Jag skulle verkligen vilja dra iväg en vecka helt solo för att få ihop den sista slutklämmen. Jag vet att jag har den i mig, den bara slinker undan hela tiden. Och ju mer jag retar mig på detta desto jobbigare blir det. Då är bloggen så mycket enklare. Då skriver jag rakt ut bara. Underbart skönt!

 

Massa jobb sökta som sagt, noll respons so far….bara det är stressande. Nu iallafall rent hemma.

 

Jag har inte skrivit om huset på ett tag, det beror till stor del på att vi står och stampar lite. Inte bokstavligt men att mura tar längre tid än man kan tro. Sen är de ju bara två stycken också. Lite nedslående har också budgeten utvecklats. Vi hotar nu att totalt spräcka budgeten. Delvis pga ett missförstånd/missar/manövrar som kanske hade kunnat undvikas om vi vetat vad vi håller på med. Men vi har litat på andra och än så länge har nog det kostat iallafall två hundra TUSEN kronor mer än vi beräknat. Tough shit men vi ska ju bo där ett tag och den där bubblan alla snackar om den tror jag inte på. För så länge det finns folk som behöver någonstans att bo kommer priserna stiga. Och vem tänker på räntebidrag? Jag visste inte ens att de fanns!!! Jag bara betalar och betalar och försöker förtvivlat få ett jobb med lite löneutveckling så jag någon gång kan bli skuldfri (det kommer ta 2000 år!).

 

Och nej, jag har inte målat några naglar även om jag igår var hos sjukgymnasten (from hell) och visade upp mina skavda tånaglar till mitt eget förtret men hans totala ointresse. Jag är förvånad över att jag ens kan röra mig idag. Vilka jäkla övningar man kan hitta på. Jag trodde jag skulle behöva hjälm!

 

Skärmavbild 2015-10-20 kl. 14.02.11
Jag är lite av en kicksökare. Jag vill veta om fler kommer till bloggen. Nu ska ju bloggportalen lägga ner…istället följer jag Tailsweep…det ser ju fint ut tycker jag!!!

Nu hämta barn, kasta skräp och sen kväll med maken. Mycket trevligt, jag gillar kväll med maken. Vi ska se något på nån streamingtjänst tror jag. Något med någon amerikansk kort men snygg man…..

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen