Sexlust

IMG_1608
Jag var av misstag en sväng förbi Galleri Hantverket på Götgatan….där fann jag detta! Helt fantastiskt fina. Hade kanterna varit raka och plattorna 15×15 cm hade jag köpt iallafall tre av dem…Nu får jag kanske be Eva att hjälpa mig att göra egna. Jag har ju till januari på mig….

Ni anade rätt jag bara lurades. Det ska inte handla om sex nu heller, det är ett PR-trick. Eller det handlar lite om sex, jättelite.

 

IMG_1661
Å här sitter jag och arbetar. Det är som Jan Guillou så riktigt påpekade en god idé att inte göra klart en massa annat före det att man sätter sig för att skriva. I mitt fall skulle det betyda att inget blev gjort. Lite som när man pluggade på läkarlinjen och bara behövde städa, tvätta, handla , laga mat och stoppa strumpor innan man satte sig med anteckningarna….Visst ser det strukturerat ut!?!

Jag sitter hemma nu, är mellan två jobb. Jag är dessutom lite sjuk. Så jag ägnar mig åt så lite jag bara kan rent fysiskt men hjärnan är så påkopplad jag bara orkar. Jag renskriver mitt projekt.

 

IMG_1632
Hjäääääälp! Jag drunknar i mina egna anteckningar!

 

IMG_1663
På syslöjden fick jag lära mig att en riktig sömmerska har ner allt skräp (uton nålar) på golvet. Det har jag anammat. Men här är det lösa anteckningar som efter att de skrivits ned skrynklas ihop och hamnar på backen. Mycket befriande och man känner sig duktig när högen växer.

Att skriva lite då och då och här och där är inte en så bra idé. Jag märker att jag skrivit samma sak flera gånger men på olika roliga sätt. Det gör att jag har lite svårt att välja och sortera. Killing ones darrnings är inte lätt. Jag sparar allt på ett säkert ställe när jag redigerar, ifall jag ändrar mig senare. Sån är jag, en ordoch formuleringshamster. Därtill  kommer jag ibland på nya bättre saker att skriva så det blir långsamt mer och mer text.

Jag vet, jag är lite hemlig men det är av en anledning. Man ska inte läcka ut energi. Då kanske hela bubblan av kreativitet och energi skrumpnar.

Men jag testade en del av texten på maken idag….han tyckte det var måttligt kul, Det handlade om sexlust hos utmattade fruar…..Men jag gapskrattade. Det betyder nog att mina vänner i en viss grupp kommer gilla, och det är för dem jag skriver….Mer säger jag INTE! När jag skrivit klart ska det ut på ”remiss”. men sen ska ni få veta!

IMG_1653
I princip varje morgon och eftermiddag åker jag förbi vår tomt för att se vad som är på gång. Idag såg jag detta. Först trodde jag det var en uzbekisk specialitet, grillad tvättsvamp. Men det var det inte. Det var frost ju och man måste värma innan man murar….korkade jag.

Barnen har nu äntligen ställt om sig till vintertid. Detta infernaliska påfund. När jag blir statsminister ska jag avskaffa detta. Det finns absolut INGET positivt med att ställa om klockan. Då hade solen ställt om sig själv, så är världen och naturen inrättad. Detta är bara klåfingrigt.

I övrigt har jag en massa saker att skriva om vad gäller politiken som förs just nu men det kräver lite mer eftertanke och tid än vad jag för tillfället har. Men det kommer.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen