Jag förstår mig inte på människor!!

IMG_7110
Jag saknar mitt gamla badrum såååååå. Vi hoppas på att flytta in i februari. Nu delar vi alla på en toalett, ett mikroskopiskt handfat och en duschkabin med flagande brun målarfärg på golvet…..Buhuuuuu

 

Jag vet, det är mig det är fel på. Men jag kan liksom inte komma över att så många människor skriver en sådan massa osann skit på nätet. Eller det kanske jag kan komma över men att det publiceras i TIDNINGAR!!! Man fattar ingenting alltså! För mig, som är skolad i att man ska ha belägg för det man påstår, blir det helt ofattbart.

I nästa sekund minns jag att cash is king och money talks osv osv. Men ändå!!!! Det finns ju massvis med smarta människor som kan saker och säkert kan skriva även om viktnedgång, kläder, sminkning, hår osv osv. Om man nu inte vill skriva om viktiga saker menar jag…nu var jag kanske lite för generaliserande och taskig. Viktminskning kan ju vara helt livsviktigt men hår är ju faktiskt inte det. Inte smink heller…..

Så jag finner mig själv läsa två rader av en viss persons blogg och inte bara tycka själva ämnet är helt ”put there” utan hon har ett så torftigt språk. Samma adjektiv två gånger efter varandra i samma mening!?! hur stort är en sådan persons ordförråd??? Och sen skriva helt osanna grejer bara för att man är känd….nä. Jag letar vidare med ljus och lykta. Eller det gör jag ju inte, jag har banne mig inte tid att läsa om hur andra människor fixar cupcakeskalas, målar om eller detoxar. Jag har fullt upp här med lilla mig (och då inkluderar det sju personer och en katt).

Aaaaaaah att jag är en sån korkad typ….det retar mig att jag retar mig på idioti. Det blir så mycket att reta sig på då. Måste sluta läsa bloggar (en gång i veckan läser jag en). Men jag har faktiskt funderat på att kontakta den där Familjen annorlundabloggaren…bara för att höra vad hon har för mål i livet, vad hon brinner för. För i min värld är 11-13 barne detsamma på ”life as you know it” som Bill Murray säger i Lost in translation (en favoritfilm). Redan sex barn får en ju att fundera på hur man är funtad egentligen (även om jag såklart älskar dem alla innerligt och kanske egentligen hade velat ha en till schhhhhh!). Men mängden arbete och självuppoffring som kommer med det är ju näst intill självutplånande!

Jag har till och med börjat tänka att tjockpannkaka är en bra middag!!! Kan ni tänka er! Jag, kvinnan som lagar mat från grunden varenda jävla dag, försöker mig på variation, ekologiskt, kulinariskt rent av VARENDA DAG! Jag känner att nu blir det matschema. Soppa på torsdagar osv. För tiden är icke på min sida. Jag tänker på en favoritlåt som Lisa Nilsson sjungit in ”Långsamt”……lyssna på den så förstår ni. Jag har kommit att röra mig långsamt. (och det är ju inte ens sant för jag är precis liks eldfängd och hetlevrad som tidigare men jag känner mig liksom lite trögare).

Nä, nu ska jag se Homeland. tyvärr har alla The Fall tagit slut (för mig, maken har fem avsnitt kvar). Jag har kollat upp att det kommer en säsong till av den och även Elemantary. Tack du store TV-gud för detta, två smarta serier, inte mycket av den varan annars.

Vill ni förresten veta vilka serier jag gillat? helt osorterat nu…

Modern family

Suits

True detectives (första bara)

Vita huset

Brooklyn 9 9 (jag skäms lite över detta men den är töntigt kul)

Homeland

24 (jag vet men de första var så spännande)

Elemantary

Sherlock

The fall

Kommisarie Banks

Morse

Den unge Morse

Ett fall för Vera

Ja, det är mycket BBC, älskar engelskt!

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen