Lumpenhet

FullSizeRender
Här står mina Veror i ett reportage i Hus och Hem för drygt ett år sedan tror jag. Foto Karin Foberg, en av de där braiga vännerna.

Jag vaknade halv fyra inatt. Det beror på lumpenhet. Jag ska inte perservera kring detta utan bara konstatera att jag från och med nu ska börja lyssna mer på folk i min närhet. Jag ska också gå på min intuition som är i princip ofelbar. Därtill ska jag bli duktigare på att be om hjälp. Jag har ju ett bra stall omkring mig bland vännerna och när det krisar finns de där och hjälper mig. Det är mycket skönt att veta. Och nej då, det är ingen fara med mig, bara ett litet bryderi som snart kommer vara ur världen. Det höll mig dock vaken inatt några timmar. men min hjärna jobbar allra bäst i mörker har jag märkt. Distraktionerna är då få.

Idag väntar en ny dag på VC, blandade åkommor men mest själsliga sådana skulle jag tippa, jag har ju den ”profilen” och trivs med det. Igår fick jag två lite oväntade kramar av en person som nog blev lite tagen på sängen av min uppriktighet.

-Det är skönt med folk som är uppriktiga och inte jamsar. Fick jag höra medan tårarna torkades. Jag hoppas se mer av den personen och få vara en del i tillfrisknandet.

Just i DE situationerna, när man når en människa så de börjar gråta och vill krama en, det är då alla bitar faller på plats och allt slit och elände verkligen ger mig tillfredställelse. Jag är mycket lyckligt lottad som får vara med om detta så ofta, ibland flera gånger om dagen!!

And now to something completely different!

IMG_3672
Här ser ni några vita Veror. Hade jag haft tillgång till mitt lager skulle ni fått välja färg men när man bor i en korridor på en golfbana kan man inte vara så flexibel, det bli vitt och fräscht! Foto Annika Svenmark

 

 

IMG_3676
Karins bilder igen!

Jag låg i nattens mörker och googlade mina produkter, för att hitta en fin bild till Instagram. Jag kunde inte hitta en enda julbild! Däremot hittade jag några bilder som andra tagit åt mig. Så här kommer de, jag känner mig lite skrytsam liksom. Och tänkte mig att ge bort en Vera till en an mina läsare som ger mig en rolig anledning till varför jag ska skicka en Vera till dem! och inget snusk nu, ni vet att jag är pryd.

Gör så här: Kommentera och dela mitt inlägg på er Facebook och så drar jag blixtsnabbt en vinnare så ni hinner få den till jul, OK???

IMG_3673
Björkar gillar jag, en hel serie med textil för köket gjorde jag en gång. Här dock i papper. Barbro på Formverket hjälper alltid till med trycksaker, söta Babs!
IMG_3674
Löparen i halvlinne, 2,5m lång, för den stora familjen!

 

3 svar på “Lumpenhet

  1. En fräsig sak den där Vera, skulle göra sig bra på skänken i vardagsrummet bredvid de ännu oinramade fotona på avkomman (fotografering i februari…) och en obestämbar hög av sagoböcker, brandbilar och plaststetoskop. Ser ut att vara snygg utan ljus också vilket är ett plus, den blivande pyromanen/sakletaren brukar försnilla allt som inte är fastlimmat… Har bara ett barn men här vinner vi inga priser när det gäller sovande så det känns ofta som många fler – läser din blogg främst under nattens vakna timmar! Har ingen Facebook (nej faktiskt inte, klarar mig bra utan!) men tävlingsregler är till för att brytas…?

    1. Grattis! Du vinner Vera! Maila adress så skickar jag så fort det är mänskligt möjligt!

      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen