Dagen efter…

IMG_5205
Jag åker sällan tunnelbana, igår såg jag denna. Jag tycker den nya tågkartan är jättesnygg!

Vi var på krogen igår jag och maken. På Patricia. Det var ett tag sedan sist. Det var mycket trevligt och det berodde uteslutande på SÄLLSKAPET! Själva båten är jag fortfarande inte så imponerad av, det var svinkallt (eller dödshett vid värmefläktarna), musiken var sensationellt dålig (stod vid schlagerbaren pga där fanns värmefläktarna), det lutade och droppade från taket. Men som sagt, vi var i gott sällskap. Jag stod mestadels på dansgolvet…jag VET att det var sclagerbaren men jag har på allvar stora problem med att stå still när en enda vettig danstakt spelas, och det var några bra låtar också….Dessutom var det en mycket dansant man med och Maken! Så jag var rejält svettig när vi beslöt oss för att ta oss hemåt. Vi hade ju en morgondag att tänka på….tre barn…en elektriker och en söndagsmiddag.

FullSizeRender
Mamma köpte en Charlie Hebdo i Paris förra veckan. Ett år efter attacken. Här visas vad olika tyranner sysslade med 7/1. En tidning som denna skulle nog svårligen kunna ges ut i vårt land…

Vi somnade kvart över tre, vaknade vid nio och helt ärligt fem timmar och 45 minuters sömn UTAN barn gör under för en människa, trots intag av alkoholhaltiga drycker!

Maken…..han mår som han förtjänar. Alltså de här 80-talistkillarna….de tål inte lika mycket som 70-talarna, eller för den delen alla födda före 1980.  Sorry guys, ni måste skaffa mer sisu. Livsgnista alltså. Jag hörde på radion på väg hem från söndagsmiddagen att de med gnistan lever längre än de utan (!?!) och när det gäller just det kan jag säga att jag tror jag har den. Gnistan alltså. För en enda natts sömn utan att ligga fjättrad under barnen gör att jag tror att det är dags att börja träna för en klassiker ändå…..Men kanske min träning ska bedrivas på dansgolvet, lite salongsberusad? För idag har jag inte haft ett dugg ont i ryggen och jag känner mig heeeeeelt lugn. Maken….not so much.

Jag föreslog för maken att vi skulle äta pizza idag och att han skulle hämta.

-Nääää, jag orkar inte åka. (Slöhögen som trodde han skulle få ligga och glo på telefonen och natta Tylla under tiden).

-Bra, då lägger jag Tylla och du lagar mat! (Jag, mycket beslutsam och rättrådig).

Han lämnade rummet, jag försökte natta T som istället kvicknade till…

Jag och Tylla kom ut igen, maken harklade sig och sade:

-Öh, jag har omvärderat, varpå han ringde och beställde pizza. (80-talisten utan den rätta glöden för matlagning)

Och här är vi nu. Jag framför datorn uthängandes mig helt fantastiske make som inte alls skämdes över att vara gift med äldsta kvinnan på båten (som värmde dansgolvet mest av alla) vaktandes de tre barnen (ser på TV så jag gör inte ett skit, men det tänker jag inte erkänna när han kommer hem).

Det blev en bra helg. Och snart ska vi få vara BF igen och då sova på hotell….Allt kan hända!

 

IMG_5211
Lilla Tylla i flätor som syrran gjort. Mamma hälsade att ALLA sovit mycket bra och hållit sams hela tiden. Det är som att spotta en småbarnsmamma i nyllet att säga sådant.
IMG_5215
Fem koppar kaffe fick hon i sig innan klockan fem….Till mitt försvar (eller mammas faktiskt) kan jag säga att min ytterst fantastiske lillebror, som varit hockeyproffs och nu är brandman, också drack kaffe vid denna späda ålder och har klarat sig utmärkt genom livet och inte klivit vare sig kortväxt eller galen (eller…inte kort iallafall).
IMG_5207
Det allra bästa med den här båten är läget! En helt fantastisk utsikt över Stockholms innerstad, från gamla stan till Fredhäll.

Over and out! 

IMG_5209
Jag har sagt det förut, jag säger det igen, jag kommer SAKNA detta!!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen