Onsdagen som slutade illa

IMG_6542
Här ser ni ett glatt barn som har ett alternativt sätt att äta semla på.

Allt gick jättebra fram till klockan kvart i sju idag. Då gick det åt helvete. Frank vaknade (vi hoppades att han sov för natten för han var ganska grinig och trött) och var på sitt allra sämsta humör. Det när allt är fel, han är hungrig och trött och jag är riktigt ovillig att ta en massa skit.

Han vrålade, kastade saker, krävde godis, plåster, leksaker och allt omöjligt man kan tänka sig att en övertrött och desillusionerad mamma kan tänkas ge (eller inte ge). Så jag gav upp. Lät honom sura, snörvla och tjafsa. Vi får se hur det går till slut…det är inte över än, han kastar sitt favoritlego i köket as we speak. Hej då onsdagen den 10:e februari, kom aldrig mer igen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen