Teknik

Skärmavbild 2016-02-27 kl. 17.35.25
Min telefon innehåller alla mina bilder. Den är på vift, därför screendumpat jag äldsta dotterns iInstagrambilder. Ni ser här Drottningholms slottsteater (vår privata guidning i fyra plusgrader, Tylla som dricker kaffe, och sedan Fanny i Paris med min mor.

Jag har försökt i flera dagar att lägga upp ett inlägg på Stunder. Jag får det bara inte att funka. Jag har ju WP här och är van men det är något djävulskt med detta. Jag screendumpar och bombar de stackars redaktörerna….Så vi får se när det blir live.

I övrigt har jag haft inte mindre än sex av mina barn här, dvs ALLA! så roligt. Men då var inte vi här. Vi målade i nya huset. Jo, den stund var alla samlade och då passade vi på att fota oss. Alla såg galna ut på något foto utom Tylla som var söt hela tiden. Sjätte gången gillt kan man väl säga. He he.

Efter att de tre äldsta åkt satt vi och spelade kort, lekte med mammas fån och Edgar finner ju lek i allt möjligt. Han målade sig till haj i morse och sedan spände jag på honom hans hajsimfena. Check liksom. Han är verkligen en lätt unge att ha att göra med.

Nu ska vi mysa ännu mer. Vi ska se en film, så jag får inte blogga mer nu. Men imorgon hoppas jag på mer kräm här.

 

Kramar och pussar!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen