They fuck you at the drive through

IMG_8562
Mitt högt belägna och högt älskade hus som jag snart ska få bo i också.

I torsdags var jag rätt trött efter arbetet. Jag stämde av med maken att McDonaldsmiddag var OK. Och om jag säger att det är det så brukar han oftast inte tjafsa emot. Samma om jag bestämmer mig för Pizzamiddag. Jag svängde in på parkeringen och lade min beställning. Det hade varit lite rörigt på jobbet så någon lunch hade jag inte hunnit med, jag tog ett skrupet äpple ur korgen. Det har jag inga som helst problem med, jag tycker lunch är jobbigt och oftast dyrt. Men jag var lite hungrig iallafall, det var det jag ville komma till.

Jag beställde tre happy meal, en meny till maken och till mig en dubbel cheeseburgare. Ingen dricka eller pommes frites, sådant är onödigt tycker jag. När jag kom hemma packade maken ur påsarna och frågar om jag redan ätit.

-Va? Nä, är inte min mat med? (säger jag med gråt och ilska i rösten).

Jag ringde till McD direkt för precis där gick min gräns för hur många felpackade påsar jag tål. Jag blev lovad en uppringning av killen jag pratade med, han skulle bara sluta först. Jag antar att de har förhandlat dåligt i förhållande till arbetsgivaren för han jobbar fortfarande kan jag säga.

En hamburgare hit och det kan väl vara sak samma men just den där cheeseburgaren hade jag verkligen behövt. Och nu känns det inte som om jag någonsin ska handla där mer. För det slår nästan aldrig fel numera, det saknas alltid något. Det här gången var det inte ens drive through.

Jag öppnade posten igår. Där låg en räkning. Den var på 7500kronor. Vi hade blivit lovade mellan 4-5000…Jag bad maken smsa till killen och det gjorde han. Vi fick svar bums att vi kunde glömma den och han skulle skicka en ny på 2500kr mindre. Bara så där. Jag önskar att vi varit lite mer på från början för det känns helt ärligt som om priserna i byggbranschen är lite som på en turkisk basar, det finns en stor prutmån. För min del hatar jag sådant. Det ger en en känsla av att bli lurad HELA TIDEN! Och ännu värre är det att vissa verkar arbeta med vårt bygge fast de egentligen borde vara någon annanstans….

Bara det att någon säger att det ska kosta 4000kronor, 5000 om det skiter sig…när det är samme person som i så fall sett till ATT det skiter sig….det lovar ju inte gott. Vi var rörande överens igår maken och jag att vi gett oss in i helt fel branscher. Vi skulle ha ett husföretag. Han får omskola sig till snickare och betonger, jag tar hand om inredning, design och allt som är roligt och så startar vi företaget: Hemhjältarna- vi gör det vi lovar när vi lovat och tar betalt för det vi gör rätt!

Vad tror ni om det? För nu har vi sex punkter att anmärka på bara rörisen. Det är en saknad skruv i toan, en skadad dyr kommod, en spolknapp som är defekt, en handdusch utan upphängning, repade dyra duschar från Tapwell och så är knopparna till badrumsskåpen borta….? Tänk er att en höftoperation gick till så!

IMG_8561
Mitt tak i hall och övre korridor. Det blev bra med spots trots att jag egentligen inte gillar det.
IMG_8560
Här en mörk närbild på mitt skadade köksfönster. Onödigt och plötsligt måste vi renovera igen…..

Nu ska jag vila, jag är sjuk, på allvar supersjuk och trött. Hatar den känslan, tur det är sol nu iallafall.

Ett svar på “They fuck you at the drive through

  1. Jag ber uppriktigt om ursäkt! Naturligtvis ska du få det du beställt och om du blivit lovad att bli uppringd är det naturligtvis något vi också ska hålla.

    Mejla oss gärna på mcsvar@se.mcd.com och berätta mer om ditt besök så kan vi följa upp det och få möjlighet att göra dig nöjd igen.

    Vänliga hälsningar
    Johan Tennbäck, McDonald’s Sverige

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen