Let me entertain you, again…

Skärmavbild 2016-04-11 kl. 19.48.20
Den här såg jag…då började det spira i hjärnkontoret….

Jag slöläste DN, bara för att distrahera mig från min förfärliga femåring. Han trotsar så till den milda grad att jag tror jag kommer få äta betablockare snart,  att hjärtat ska brista en eller två gånger om dagen minst och att huvudet ska implodera. Mina barn vet vid det här laget var hjärtinfarkt, hjärnnekros och affektkramer är. Jag klagar nämligen på att detta är vad jag tror kommer drabba mig snart om inget ändras på hemmafronten. Vilken typ av ångest DET ger dem i förlängningen vill jag inte tänka på. Jag skrattar elakt åt Jesper Juuls skitbok, ditt kompetenta barn (som jag har två ex av för säkerhetsskull men aldrig mer än skummat igenom).   Nu har ungen iallafall sansat sig och ligger på min högra sida och somnar till knattrandet från min mac.

Jag såg den här artikeln. Om en tjej som verkar ha gjort en TV-serie om en juicebar. Bara för att vara rolig. Min första tanke var hur annorlunda det skulle vara att vara rolig bara för att. Jag känner ofta att jag vill dela med mig någon lärdom mitt i allt det roliga…annars känns livet meningslöst. Men sen tänkte jag att jag ju blir glad av t.ex Helt hysteriskt, Monty Python, Rosa pantern och Solsidan….Så det är kanske mig det är fel på. Men jag läste inte artikeln, såg bara bilden så jag vet inte säkert om där finns ett meningsfullt innehåll utöver gapskratt. Jag började sedan fundera på att faktiskt ha en Juicebar…men bara låtsas att man gillar konceptet….alltså sälja smoothies som inte håller ett enda chiafrö utan istället gelatin och att lura i folk helt vanliga saker som de sedan skulle känna sig såååååååå starka och friska av. Och lägga den här juicebaren på baksidan av en röntgenmottagning med en magnetkamera och utlova strålningsfritt område. Sån e jag. Ond. Fast vore inte DET ett roligt upplägg, en hälosfreaksscharlatan som ser som sin livsuppgift att mata veganer med rött kött! Hahahaha den serien skulle jag se!!

Nej, nu ska jag skärpa mig. Jag gillar ju inte ljug. Men för mig är det lite provocerande med all den här hälsonojjan som sannolikt gör folk sjukare och fattigare bara. Fast en del cashar ju in såklart…

Tjingelingelingeling

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen