Plötsligt händer det

IMG_8935
Att få förverkliga en dröm är inte alla förunnat. Jag är såååå himla bestämd med vad jag vill. Det har de som läst inredningsboggen fått bli varse men nu är det snart klart och jag älskar det . På allvar, jag blir lyckliga bara av att se det! trots att jag höll på att skära av mig fingertoppen när jag torkade av stekhällen där tidigare idag. Hur är det möjligt att tillverka något så vasst som ska torkas dagligen? Hoppas inte kommunen anmärker på det för det är sannolikt farligare än alla knivarna som jag nu tvingas låsa in…. Det är ek, granit, kakel och ser ni? En GULDSOCKEL, nästan lite porrigt va? Men all in är min grej nu. ALL IN!

Vi var vid huset större delen av dagen idag. Det var egentligen tänkt att maken skulle måla och fixa golven ihop med äldsta dottern där medan jag passade de små. Men plötsligt kom vi på at vi skulle åka allihopa. Det blev succé! Killarna försvann till engranne. Grannen åkte iväg, de gick vidare till nästa pojke, de kom förbi hos oss, fick en festis och så höll det på. Äkta villaidyll. Så som det var när jag var liten. Så otroligt härligt och sen sol på det. Jag tror att vi kommer ha väldigt kul på den där adressen, det bara kryllar av härliga människor, både med och utan barn, medelålders, pensionärer och yngre familjer. Precis så som när jag var liten och man jonnade runt kvarteret. Jag tänkte omedelbart att jag alltid ska se till att ha glasspinnar i frysen, och en fikabröd hemma. Så vi kan leva det där härliga slappa och spontana livet som jag saknat så.

IMG_8968
Han är en apa säger han och trycker in en kvarts vattenmelon i fejset. Sannerligen!

Det var ju sol också. Underbar sol som faktiskt biter lite i skinnet nu, eller är det champagnen jag känner av. För ja, jag dricker champagne. Dyr, torr och gratis är den också. Min redaktör kom med den och ska man lyfta en söndagskväll som trots allt innehåller måndagsångest, då funkar skumpa perfekt! Tack J, jag tänker på dig när jag sippar här.

Jag är lycklig. Jag har fått till ett kick ass hus, det har tagit sin tid och många tårar men när jag ser det där köket då vet jag att det var värt det. Bonusen är läget och grannarna, helt ovärderligt faktiskt!! Och till alla gamla grannar som jag saknar, om några veckor vill jag att ni tar er ut på ön, jag älskar spontana besök och vill ni ha champagne trots bil, då delar vi säng!! OK!?!

IMG_8949
Fyra av sex barn var med idag. En facetimeade jag med och en är i Paris och har det bra den lilla lyxbruttan. Hon är utbytesstudent, en tradition vi har här. Jag älskar traditioner! Jord överallt som ni ser…hur 17 ska vi få till en trädgård???
IMG_8962
Men jag älskar färgen på aluminiumet. turkost! Min nya favoritfärg. Ser ni väggen? Förhatlig vävtapet. Jag hatar vävtapet och har bott så här i snart 11 månader. Jag har stått ut bara för att jag vet att det snart blir helt annorlunda. Jag ska få duscha utan att känna mögeldoft någonsin mer!

Skål!

2 svar på “Plötsligt händer det

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen