Vem är mullvaden?

Men hej igen, jag hade tänkt att sova nu men så sa maken något intressant. Och det rörde INTE strumpor, snus eller städning!!! Han påpekade att till och med MPs egna nu är emot dem, vem annars skulle ge ut koderna till deras telefonmöte?

Jag tänker mig att det hade varit något BRA att alla kunde höra hur de resonerar ändå. För har man inget att dölja, som de hävdar, då finns inget att vara rädd för! Kanske någon som har tillgång till koderna ville att vi skulle få höra antingen hur galna de är eller hur otroligt moraliskt upphöjda. Vi får nu aldrig veta.

Jag hörde häromdagen att Mehmet Kaplan var en ”dialogpolitiker”. Det sas av ett fd språkrör för MP. Men vad ÄR en dialogpolitiker? frågade reportern.

-Det är en politiker som talar med människor, lyssnar av deras olika åsikter och sedan försöker påverka dem. Sa den förvirrande människan.

Om en politiker INTE lyssnar på folk och försöker skapa opinion….utan bestämmer helt själv, då är man en diktator. Jag tänker mig att ALLA politiker i en demokrati försöker ha örat mot marken och därefter fatta beslut om hur politiken ska utformas….NON? Men den springande punkten är att karln har dåligt omdöme eller möjligen seglar under falsk flagg. Jag hörde ett inslag om en fader Joe som på ett möte i Botkyrka (tror jag det var) redan innan valet hört Kaplan häva ur sig groteska saker om Nazityskland och Israel…den bollen plockade inte SvD upp då. Man undrar om det var medvetet eller en glitch.

Men tillbaka till telefonavlyssningshotet. Tänk er att få höra dem ”käbbla”. Vore inte det helt enastående? Det om något hade väl kunnat övertyga/avskräcka? Och att de inte spelar med öppna kort nu i en tid där hela deras förtroende står på spel? De hade ju chansen där att som en skolklass med en förälder på besök, eller rektorn, få visa upp vilka förträffliga individer de ALLA är! Men nej, jag anar att de alla sitter där med PK-lexikonet nu. Där står en rubrik för Nazireferenser med kartor där man ser var koncentrationslägrena låg, en snabb parlör med fonetisk skrift så man får till alla uttal. Det finns varningstrianglar över paralleller man ej ska dra mellan terrordåd – olycka, judar-nazister, folkmord-turkar-armenier och kanske jämställdhet -kvinnoförtryckandereligionsyttringar (vilket fantastiskt långt ord det blev!). Jag har aldrig röstat på MP. Jag kan säga att jag är den mest miljövärnande personen jag känner, men jag skulle ALDRIG i mitt liv rösta på detta enfaldiga parti! En gång i begynnelsen kändes de ändå som ett bra alternativ, befolkat av biologer, naturvetare, fågelskådare och trevliga hemslöjdade. Men nu…no thank you!

Jag är emot kärnkraft, gifter i leksaker, gifter  mat, jag vill äta ekologiskt och närodlat, gillar sol- och vindkraft, skulle gärna cykla, vill odla själv, ogillar konsumtion typ åka på shoppingresa till Ullared (ja Lella, det är helt galet men jag gillar dig ändå. Jag gillar olika, även om det dödar alla grodor;)), reser väldigt sällan med flyg, köper second hand och skulle gärna köpa en elbil om jag hade råd. Jag tänker på MILJÖN HELA TIDEN och vad våra barn ska ärva. Ändå tilltalas jag ICKE av dessa knäppgökar. Jag hoppas de får avgå hela bunten. Jag hoppas vid gud att det finns bättre folk i leden, jag tror att vi behöver ett miljöparti men jag tror INTE de ska vara sprungna ur MP nödvändigt. Eventuellt är det så att de spelat ut sin roll, de flesta partier är mer eller mindre miljövänner nu och ffa har befolkningen lyft sitt medvetande på denna punkt. Som jag skrev om tidigare. Man KAN INTE VARA ETT PARTI FÖR ALLA. Då mister man hela stycket. (Ni hajjar, gripa efter mycket…).

Hela efterkonstruktionen med en gemensam värdegrund är ju helt galen, har de noll koll på sina partimedlemmar eller är allt OK där?

Jag ska sluta nu, jag måste upp supertidigt och min lille tvärtomkille ska med. Han krånglar vid minsta snabb förändring och tempoväxling är inte hans grej. Ingen av mina ungar utom möjligen Tylla klarar det. Det kan inte vara lätt att vara mitt barn, jag är så snabb i vändningarna, tänker ut planen, tror att alla fattar instinktivt och så står jag där utan att en enda har fattat mitt upplägg. Loopkommunikation ska vi börja med här och SBAR. Det skulle underlätta samvaron betydligt.

ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz………

2 svar på “Vem är mullvaden?

  1. hahah underbart inlägg!
    Och ska det vara så svårt att bara fatta precis allt jag tänker och följa det. Jag kanske då inte är en dialogpolitiker, utan en dikatormorsa, men ändå. Tänk så mycket lättare det skulle vara om alla bara gjorde som jag ville…

    hmm. eller?

    1. Åh! Tack, jag blir så glad när jag får kommentarer av den här karaktären. För ofta inbillar jag mig att folk läser och tänker att drt snart är dags att spärra in den där kvinnan….

      Ha en bra dag!
      Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen