Skamligt glad och utvilad

IMG_9645
Solnedgång över Paris i veckan….underbart! maken kanske kommer överraska med en weekend snart, sååååå worth it känner jag!

Hej allihopa! Nu är det jag, Positiva Anna, igen. Ni bara måste få höra det allra senaste, jag är sååååååå utvilad! Jag vet inte vad som händer här för plötsligt sover alla barnen hela nätter, de krånglar inte alls vid läggning. Det har de ju aaaaaaldrig gjort men nu bara, poff, så sååååver de! Såna gullpluttar. Man vill liksom bara gjuta av dem i gips och få dem att stanna så här okomplicerade och söta. Mitt liv är fullkomligt! Verkligen. Å sen markservicen hemma, han tar verkligen i från tårna nu. När man kommer hem efter att han vabbat med lilla minsta godingen står maten på bordet (läs: tre stekta korvar, ett helt och två kvaddade korvbrön med de nödvändiga tillbehören, senap och ketchup, på diskbänken), gud alltså! Såååå omtänksam, bästaste maken alltså. Men det tog inte slut där. Han lovade att jag skulle få sova inatt också (läs: första gången på säkert tre år) utan att behöva gå upp (läs: som de senaste tre nätterna när jag snittat fyra komma fem väckningar och två sängbyten/natt och avslutat i fosterställning lagom till alarmet tio i sex) såååååå härligt. Jag är mån om min skönhetssömn. Utan den klarar jag bara inte aaaaav att arbeta på medicinakuten. Så förstående han ÄÄÄÄÄÄÄR!

Åh, sen tar han andra initiativ också. Jag har ju en önskan om att leva frisk länge och har lite svårt att få till det på gymmet med PTn nu (läs multitaskar även när jag bajsar) så han hade ordnat en hinderbana åt mig i huset. Va? DET ÄR KÄRLEK DET! Så himla smart. Ta dig inte bort för att träna, träna där du skiter mer, genialt va!?! Kanske kan bli en storsäljande träningsbok, vad vet jag?

IMG_9643
Jag lägger mig full av förväntan, han har säkert förberett en härlig frukost på sängen till imorgon, han vet ju hur slut jag varit med allt nytt, ryggen och så vidare. Jag misstänker att han har något på gång för jag hittade en pain chocolat (UNDER JÄVLA SÄNGEN, HALVÄTEN).

Solen sken också. Alla gick ut (läs: jag försökte komma undan fem minuter för att samla ihop mig och se dagsljus efter tre pass på raken på akuten och noll vila) och då kom alla ut och ville umgås. Gulle!

Tänk, vad gjorde man utan familj? (läs:  …..ja, vad fan som helst faktiskt). Och nu……ska vi baaaaara mysa, krypa ihop och se någon kärlekskomedi ihop, ta ett glas kir royale och bara ha det gött! Så ska det vara, lucky me!;)

IMG_9644
Fridens hörrni, så vackert va! Min dotter F tog bilden, från en takterrass.

Hej då alla goa läsare, kramis, jag ääääälskar er!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen