Kaos in i det sista och så NICE!

IMG_1895
Jag går ideligen undan för att vila…de följer efter och trappar upp terrorn. Jag vet snart inte vart jag ska ta vägen….

Jag orkar inte, fullt ös in i betongväggen och så en galning på strandpromenaden. Jag blir så uppgiven. Vi ska snart dit. Jag får nästan panik. Jag bloggar mer när vi är på plats. Nu ska jag försöka ta tag i yngste sonen, han driver mig till vansinnets gräns med sina ljudliga lekar. På allvar, varför kan man inte stänga av ljudet på barn? VARFÖR?

IMG_1887
Uppdelat på tre försök har jag nu sett Ett fal för Vera igen. Jag älskar karaktären. Så fin tolkning. Se den!
IMG_1893
Här ett gäng smarta poliser av skilda slag. Detta är ett collage som svar på att svensk polis nu är så oattraktiv för sökande att de sänker kraven på begåvning till klart undermålig för att lösa komplexa situationer. Som att tillexempel blixtsnabbt farlighetsbedöma en situation och ev skjuta för att döda…är det sådan polis vi vill ha? Jag kan ersätta Eliassan. Mitt första drag vore att höja intagningskraven rejält. 7 på den 9-gradiga skalan kanske skulle locka fler OCH lön efter insats. Och då menar jag verkligen det. Inte en spänn under 35000kr i ingångslön och därefter en löneutveckling värd namnet. Jag skulle se till att deras helt sanslöst dåliga fack skulle bli arbetslösa också för i min organisation skulle ingen behöva dem. Polisen är det viktigaste och farligaste vi har. Den ska behandlas med tillbörlig respekt!
IMG_1894
Näst yngsta dottern tog sig an sparkplåten på vår dörr. Den har nog inte putsats sedan 1969 men nu ser man att det är koppar där under. Om ca 20-30 arbetstimmar till kanske vi är hemma…barnarbete, den bästa arbetskraften.

Ses från Franska landsbygden!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen