Orka liksom

 

 

 

IMG_2433
Jag ger upp. jag är sjuk varför kommer all skit samtidigt? Och ffa varför på semestern? Och jag VET varför jag bara är lite retorisk.

 

Det har varit illa i ryggen så länge att jag inte minns en smärtfri dag. Vissa stunder kan jag nästan glömma av det men sen tar jag ett litet snedsteg och så är jag där igen. Jag har varit mycket duktig på semestern, jag gör mina rörelser och tränar minst en gång om dagen men vet ni vad? Det blir faktiskt värre. Visst har det med hormonsvängningarna att göra också, vissa dagar i månaden är sämre. Jag har funderat på att föra en smärtdagbok men jag vill liksom inte bli min ryggvärk. Fast det är kanske löjligt tänkt för jag är ju redan det…

Hur som helst jag ligger nu här, illamående av värken och inga tabletter att ta förutom vanlig paracetamol som aldrig hjälper ett skvatt. Jag känner mig helt uppgiven. I det läget bestämde jag mig för att distrahera mig och göra en trädgårdsblogg….och så faller allt ihop för jag KAN verkligen inget om hur man skapar en sådan. Jag vet EXAKT hur den ska se ut men jag är totalt obegåvad vad gäller hantering av olika verktyg, biler och så vidare. Det gör mig helt uppgiven det med. Dessutom kan jag inte lägga tid på att lära mig för det skulle ta upp ALL tid. Så dålig är jag på detta. Nu sitter en snäll dotter och pillar….söta F!

Sen är det mulet….och det är OK för det har varit fruktansvärt varmt här. Och så sover killarna i vår säng…precis som vanligt fast vi sover fem i samma lilla rum ska de kravla på mig, som inte kan röra mig och då får ännu mer ont. Jävla gnällkärring är jag hör jag nu!

OCH till på köpet ska en massa räkningar betalas, jag har inte tillgång till schemat och jag fasar för hur hösten ska te se arbets- tränings- och familjemässigt. Skulle vilja ta ett sabbatsår och bara träna och se om jag skulle kunna få må lite bättre och undvika operation…..Och så all annan jävla skit i världen som jag inte orkar med just nu. Och barn som jävlas vid poolen med varandra.

Jag är där igen, jag HATAR semester, skit samma hur jävla härligt det är emellanåt men faktiskt är det så att jag går under varje gång jag ska vara ledig med hela familjen omkring mig. Utan min totala ork händer ingenting och en sån här dag gör att allt stupar. Ingen plan för mat, ingen tar in frukostmaten, ingen kommer ihåg att hänga tvätten och ingen plockar ut diskmaskinen.

Idag förstår jag PRECIS poängen med all inclusive, fri sprit och Bamseklubben eller Lollo och vad katten heter den andra???

 

Jag vill hem, jag vill bli inlagd…i gips.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen