Positiva Anna suger märgen ur livet

IMG_2598
Jag har inte duschat på några dagar….vi har lite sporadiskt varmvatten kan man säga. Men jag bara äääälskar att ha vågigt hår!

Goood mååååårrgon! Ååååå känner ni, jag skriver en oktav högre liksom nu när jag är på semester. Det drillar i huvudet (man skulle kunna tolka det som en slagborr). Igår satt vi uppe jättelänge, barnen med. Mina föräldrar kom ner efter två dagars resa genom Europa och vi hade såååå mycket roligt att prata om (på tok för roligt för att berätta för folk utanför familjen…).

De två minsta lades utan knot vid tiosnåret och den äldste fick stanna uppe så länge han ville (vid midnatt bestämde jag mig för att det räckte och han fick fullt spel angående det faktum att han inte fått ytterligare en Nerfgun idag heller).

Jag satte en deg på kalljäsning (lugn nu inga fler barn) över natten för att kunna gå upp riktigt tidigt och bjuda på hembakat. Jag bara ääääälskar att gå upp tidigt och ge min familj extra allt när jag hinner. (Läs: jag önskar att någon någon gång kunde vakna innan jag gör och ta hand om skit så jag kan få ta den där simturen i lugn och ro som jag drömmer om varje år inför semestern).

Jag hann med mitt träningspass också, det som ska göra mig ännu snyggare, starkare och mer redo för livet (man undrar ju kallt om jag inte skulle behöva träna liks mycket som Madonna för att möta utmaningarna). Nu ligger jag framför poolen och skriver till er, för ni ska inte behöva vara utan mig och mina inspirerande inlägg bara för att jag har semester, nej då!

Vi planerar en lugn dag vid poolkanten, nu är ju mamma här så man får lite markservice (läs blir matad med saker hela tiden, även vin vilket ju skulle kunna låta som en dröm men jag försöker ju låta bli att äta konstant och vill gärna vara alert så jag kan livrädda några barn om de bestämmer sig för att hoppa rakt ut i plurret. Nu kom hon förbi och frågade om jag ville ha lite yoghurt till frukost….Det låter ju gulligt men vad ni kanske inte vet är att jag ALDRIG I LIVET HAR GILLAT/ÄTIT YOGHURT till annat än tzatziki men tack för frågan. FYI mamma, jag gillar heller inte rökt eller gravad lax, ketchup, sill, ostron, rysk kaviar (även om jag verkligen jobbar på det) eller kalvsylta. Jag vet, dumt att gnälla på mamma och jag är likadan, glömmer vilket barn som inte äter fisk, ägg, ost eller kött. Men jag HAR bett om en lista för jag VIL lära mig detta!);). Vi får se om jag yogar lite på eftermiddagen och spelar lite tennis också…kanske vi tar oss iväg på en kulinarisk resa (Mc Donalds) för att lära barnen hur man beter sig på restaurang/uppskattar andra kulturers mat. På kvällen blir det nog lite paraplydrinkar och lättare snacks inför en sjurättersmiddag jag planerat. Å vad vi ska ha det fantastiskt!

Jag ska jobba på brännan nu, man vill ju inte ha fula bikiniränder inför sensommarens och höstens alla mingelfester!! HUR skulle det se ut???

Å, nu plingar klockan, brödet ska ur ugnen, sååååå mumsigt. Jag ska servera med hemmagjord fikonmarmelad och det nymalda kaffet!

 

Hej på er alla gosiga följare, nu ska jag bara njuuuuta resten av dagen!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen