London calling, again!

 

 

 

IMG_2955

Det finns så mycket snygga ställen här, jag skulle vilja stanna hela hösten!

 

IMG_2924
Vi åt aldrig frukost så lunchen blev förskjuten och allt kom i otakt. Efter shoppingen var vi så hungriga att vi gick in på närmaste hak med libanesisk mat. Mkt spartanskt men gott!
IMG_2931
Testar att äta falafel med sked….
IMG_2947
Mina coolaste skor. Och mitt nya nagellack. Redo för Londons teaterscen!
IMG_2950
Nya klänningen matchades med en kornblå liten väska från Paul Smith. Vissa har lyxprylar, andra har en Kånken från 1977…..
IMG_2960
På grund av tidspress (som sedan visade sig vara gott om tid) köpte vi bat ”to go”. Den åts på gatan till omgivningens stora intresse.
IMG_2973
Efter att ha inmundigat maten tog vi oss till ett kafé. Det var dumt gjort. En riktig turistfälla med tråkig, oorganiserad och slö personal. Torr croissant och en chokladmilkshake som smakade kall =´Boy…men billigt var det inte.

Nu är vi här, i en av världens härligaste städer och allt jag kan tänka på är skoskav. För vi gav oss ut på kvällen till fots och jag var så orutinerad att jag tog ”finskorna”. Vi traskade runt i gott och väl 1,5h innan vi kom fram och på vägen hem fick jag byta skor med dottern. Jag hade så ont att jag inte kunde fokusera på att hålla igång konversationen ens.

Hur ska det GÅ imorgon????

Vill ni höra ngt ännu värre? Såklart ni vill! Jag villade bort oss (det var därför promenaden tog 1,5h istället för de 10 minuter som var planerade), jag hade glömt bankkortet (som man skulle lösa ut biljetterna med), jag hade inte ställt om tiden på telefonen till den som råder på platsen och jag glömde plötsligt bort vilken adress hotellet låg på……

 

IMG_2949
När man är van vid att ständigt ha tillgång till kartor via nätet och att kunna googla sig fram blir det lite mer äventyrligt i en så här stor stad. Jag bara går rakt ut och tänker att det löser sig nog. Det gjorde det, det tog lite tid bara. Hemvägen gick dock över förväntan. Då gick vi precis rätt och kom hem direkt (eller det tog dubbelt så lång tid hem också pga att jag hade så satans ont, Alva bytte skor med mig så att jag slapp gå barfota sista biten).

Vi kom emellertid fram (en timme för tidigt), pjäsen var urkul och trots alla besvär ligger jag nu nedbäddad i en deluxesäng som jag delar med min dotter. Jag har nu inget att klaga på (utom skavsår och promenadångest inför morgondagen). Dottern tyckte nog till och med att det var lite roligt att sitta på trottoaren och äta middag ur en plastförpackning och ta lite crazy bilder….jag kände mig rätt värdelös. Men imorgon blir det bättring. Då ska jag ha hem alla hästar och vara en responsible adult som efterfrågades i passkontrollen…

IMG_2938
Primark är väl essensen av slit och släng men jag kan inte låta bli att köpa nagellack i trendig färg för en pund styck! Fina servetter också!

Jag har handlat presenter idag, ända fram till jul. Jag har köpt godis, såpbubblor och lite annat kul till nya huset. Absolut inget onödigt, jag lååååååvar! Primark var dagens mål, vi var där i cirka två timmar. Det mesta är förskräckligt men jag lyckades faktiskt komma ut med bara saker som satt bra, var snygga och som inte ruinerade mig helt. Imorgon ska vi gå till lite mer ”lyxiga” butiker. Harrods bland annat. Jag har lovat Lego och ska titta på ett dörrhandtag. Vi fick ju dörrar igår som förtjänar bättre än Bauhaus billigaste (79kr). Nu ska jag sova, jag gick upp kvart i fem i morse och hade då sovit tre timmar och 45 minuter. det räcker inte på långa vägar för en sådan som jag. Tjooooooo!

IMG_2999
Jag ska kanske köpa mig ett par riktiga skor imorgon? Ett par snygga gympadojjor så jag inte måste amputera fötterna när jag kommer hem…Här ser ni dottern i mina svart-rosa-lila koskinnsklackar, jag bär Nike.

Ett svar på “London calling, again!

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen