Var bor ni?

skarmavbild-2016-09-18-kl-18-54-36
Det känns som om jag måste jobba norrut och sydöst….Jag vill ju täcka in HELA riket. Sen ska jag börja skriva på engelska. Det smartaste vore ju kinesiska…meeeen där finns ju censur å så, kanske jag får hålla mig till västvärlden, det är där min publik finns;)

Jag roar mig med att kika på vilka NI är! Ni blir fler, det är roligt och hedrande. Ni bor mestadels i Stockholm men sen kommer Umeå och Malmö, Uppsala, Östersund m.fl och sedan utomlands. Ni som läser utomlandsifrån är jag ju ganska säker på vilka ni är men vilka är ni andra? Jag är såååå nyfiken!!

 

Jag återkommer senare med ett RIKTIGT blogginlägg, nu ska jag lägga barn i tid….

So long!

Anna

4 svar på “Var bor ni?

 1. Bor på Gotland. Hittade din blogg av en slump. Arbetar också i vården, men som ssk i stället. Vi delar inte samma politiska värderingar, men jag tänker att det är nyttigt att läsa olika åsikter om saker och få lite nya perspektiv. Fast jag gillar dina vardagsbesktivningar bäst! Kan dock bli lite sur på maken din även om jag bara läser din sida av saken ?

  1. Å Gotland! Vad roligt! Har en bästis där, i Fröjel! Klokt att inte stänga in sig och bara läsa sådant som man sympatiserar med! Mina vardagsbeskrivningar…huuuuuu, jag förstår att du blir sur på maken, jag med men till hans försvar kan jag säga att jag oftast inte skriver saker han gör som är bra. Lite som med nyheterna, man rapporterar det tråkiga. Jag fick ju blommor på min födelsedag till exempel…;) Tack för att du läser och svara på mitt upprop!

   Anna

 2. Jag bor i Sthlm norrort. Läser bloggen sen något halvår-år tillbaka. Fast hoppar över inläggen som är åt det politiska/rädda världen-hållet och gillar bäst de som är om läkarjobbet, hus, inredning, barn osv. 🙂

  1. Jaha, där ser man! Kanske när jag blir lite piggare att det blir mer av det du gillar att läsa om. Du har väl sett att jag skriver om bara form osv på andra bloggen…?
   Mvh
   Anna

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen