Oro i kroppen…

Jag sitter här ensam. Alla barn på förskola och skolan, maken på jobbet. Jag ska ta emot snickare och elektriker….men jag orkar nästan inte för det är så mycket som ska fixas. de har fått en lista, vi har ringts, vi har skickat uppdaterad lista och smsat. Men så kommer maken på nya grejer som jag ska framföra och där typ dör min hjärna. För jag har annat att tänka på idag. Lunch med dottern, köpa stövlar till Edgar, viktigt/läskigt möte vid 13 och sedan vidare för ytterligare en kväll på kirurgakuten. Jag kan säga att gårdagen lämnade lite övrigt att önska. Men jag får inte skriva om det…har jag lovat…så då gör jag inte det. Men det var inte mitt stoltaste ögonblick, jag fick dessutom jobba över mer än trettio minuter vilket är OK för jag glömde mitt ”jobbkort” förra veckan och kom försent så udda får vara jämnt där men klockan elva på kvällen när man sitter och ska diktera ur sig något viktigt och inte riktigt känner att man får det stöd man ville ha….ja då blir man rätt trött och ens förväntningar/farhågor som stressnivå höjs markant. man liksom drar sig lite. Jag hoppas vid gud att allt annat går enligt plan idag och att inte dottern tar mig till något galet rawfoodställe där jag måste äta alger eller något för jag kommer bara äta en gång idag känner jag.

Men ni kanske får läsa inatt om hur toppentoppen allt är och vilka rosa små moln jag svävar på så håll er vakna. Jag slutar 22.30, kör så fort som lagen tillåter hem och sen skriver jag av mig OK?

Visar det sig att jag få vääääldigt mycket tid över mellan möte och arbete kanske jag svänger in på Makalösa blommor och frossar ett tag. Då blir det finfina bilder kan jag lova. Jag älskar det stället. Eller så kanske jag bara fotar snygga barnstövlar. Orsa kompani lovar inget bestämt.

Tjing!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen