Bonjour tristesse

skarmavbild-2016-10-07-kl-04-35-22
Så vacker!

Att inte kunna sova är en börda. Det är inte bara en börda faktiskt det är inkörsporten till sjukdom. Två nätter i rad har jag vaknat för tidigt. Igår halv fyra och inatt halv två. Värk är orsaken men jag är ganska säker på att värken är sekundär till min livssituation. Den som jag jobbat på att förändra ett tag. Men förändringar kräver kraft och ekonomiska muskler. Jag är i avsaknad av båda. Jag följer med strömmen, som en död fisk. Men imorgon kommer ljuset. Kort dag…jag ska storhandla och köpa jord. Det visade sig nämligen att tomatplantorna som vuxit helt över styr mår bra inomhus. Därför ska samtliga flyttas in innan frosten tar dem. Jag tänker också frysa och torka kryddor. Självhushåll ni vet ….

Nästa post vad gäller hus/trädgård är förrådet, förvaringsmöbler i de rum som fortfarande är relativt tomma och sedan lökplantering. Vitlöken är fixad men jag behöver lite tulpaner också tror jag. Laxrosa, svarta och vita är planen. Och sedan vita pärlhyacinter och kanske någon kungsängslilja…hur blev det med krolliljorna Boel??? Jag längtar efter dem….

Hej på er! Nu ska jag försöka somna om….

5 svar på “Bonjour tristesse

  1. Jaaa! Jag är också vaken varje natt. Valbar strax efter två och är Fame. Till trax efter fyra eller fem. Ochd då vaknar första barnet….så få stiger jag upp. Men genast känner jag att jag vill sova, till och med hundvalpen ignorerar vår vakenhet/ uppstigning och börjar först röra sig vid halv sju då husses telefon ”ringer”( alltså han har valt att den ska låta som en anka,,,,kvak kvak kvaaaak…kvak kvak kvaaaak …..för att vi bor på Ällingavägen !!!)

      1. Ja autocorrect! Puh… Man borde kunna samla på sånna ”grodor” och ge ut det i en bok. Kunde bli kul.

        Men just när man drabbats av denna ”korrekthet” så blir man mest förvånad.

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen