Veckans reflektioner

img_4654
Tallarna gör det ännu finare!

Jag känner mig som den lilla människan.

Jag har sytt i en människa idag för första gången på tre år. (Trots stark avsky för nålar och sprutor).

Jag har övervunnit min nålrädsla och satt en PVK (perifer venkateter).

Jag har försökt plugga i oljud, det är inte effektivt.

Jag bor med världens bästa utsikt.

Jag skulle bli en apbra generalsekreterare för FN.

Jag vet att jag inte har storhetsvansinne.

Jag viker INTE ner mig.

Jag ska aldrig mer göra saker för att vara snäll utan lyssna på min inre kloka röst.

Jag har världens coolaste föräldrar.

Limoncello är den ultimata drycken.

Ridå!

img_4653
VA????

 

Solen brinner!

4 svar på “Veckans reflektioner

 1. Jag skall aldrig göra saker för att vara snäll, jag skall lyssna och agera efter min kloka inre röst.
  Hade undervisning i dag på jobbet, en anställd från kassa apparat firman, en liten hissig, med dålig attityd, till slut kunde jag inte ta in hans information….
  Jag frågade rakt ut – är du frustrerad? Är du arg? Min förståelse har lagt av, jag kan inte längre ta in din information, jag bad honom om att firman borde vid nästa undervisnings tillfälle skicka hans trevliga kollega (som jag tom bjöd på lunch för 2 V sedan,) det föringade inte att han uppträdde sig mindre hotfullt. Han har nu skrivit rapport till huvudkontoret att jag är komplett idiot, som jag dessutom har skrivit under på. Jag ville bara bli av med honom. Imorgon tar jag itu med företagsledningen o skriver min rapport….. min inre röst sa – acceptera inte skit av en anställd som du köper en vara/tjänst av, livet är för kort för det, och mina pengar vill jag lägga på företag med bättre service

   1. Syntax error, the story of my life. Tur man har en unge som ska gå på KTH….
    A

  1. Jag hör dig! Man ska inte ta skit som bekant. Du köper en tjänst. De ska leverera så att DU förstår! Användarvänligt är ordet!
   A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen