Trump på torra land

Den här parodiska presidentvalskampanjen! Jag är inte helt insatt men det som sipprar igenom är ju horribelt. Jag blir mer och mer misantropisk för var dag. Mitt motto har ju sedan länge varit att ”man kan inte nog underskatta mänskligheten” Lotta jag behöver den, broderad på en v-ringad vit T-shirt, snäääälla?!?

Jag ser några milstolpar i USAs presidenthallaballo de senaste 20 åren. Det börjar med en cigarr i en vagina, sen följer Bush och kriget i Irak (där handlar det ju om osmaklighet på ett annat sätt) och nu den här Trump! Han slår ändå alla rekord. Visst, Hillary uttalade sig mycket nedsättande om Trumps väljare, ”a basket of deplorables”, det var väl under hennes värdighet egentligen men jag känner ju inte kvinnan och har ungefär samma tankar om de som på allvar tycker att Trump är det bättre valet. Han är rent av osmaklig. Helt politiskt inkorrekt,  ett manschauvinistiskt svin. Och en hel del kvinnor verkar ju gilla det….Hans fru till exempel. Hon är ju den typ av kvinna han talar om när han säger att man kan ta sig för vad som helt med kvinnor bara man är en stjärna. Men han är så korkad att han tror att alla kvinnor skulle finna sig i denna behandling. Om han tog mig på brösten skulle han få en rak höger eller ett knä i skrevet. OCH en polisanmälan på sig. Om han hörde detta skulle han väl kontra med att jag är för ful och fet för honom. Och det kan vara helt sant, jag brukar inte kommentera andras utseende för det är inget man gör men han är inte direkt min typ heller.

Han försvarar sig med att det är killsnack…som i ett omklädningsrum…det kanske är HELT sant efter vad jag har hört från min bror som spelat hockey på elitnivå större delen av sitt liv. Men det ursäktar ingenting och alla i ett omklädningsrum tycker nog inte som Donald om de tänker lite till. För Trump tycker att ALLA kvinnor, ogifta, sambos, förlovade eller gifta med andra män är lovligt byte, bara för att han är känd. Jag tror inte att alla män skulle glädjas över att han gav sig på just den de är ihop med bara för att Trump finner dem attraktiva. Det är sådant som utlöser slagsmål.

Vidare försvarar han sig med att han hört Clinton (Bill) säga värre saker på golfbanan, det betvivlar jag INTE. Man bara undrar hur Hillary orkar hantera den mannen. Det enda förmildrande med honom var väl att han hade sunda politiska åsikter som jag antar kom från hans kloka fru och att Hillary står ut med honom för att det skulle skada henne i hennes politiska framfart….det är ju ganska äckligt det med egentligen. Men jag väljer att tänka att hon förlåtit honom och att hon älskar honom innerligt….

Bruce Springsteen som jag aldrig egentligen brytt mig ett smack om uttalade sig klokt om Trump hos Skavlan Som en tecknad film.

Trump är en en person jag personligen aldrig skulle vilja vara på samma fest med. Han är precis den typ av man som jag aldrig skulle låta mig bjudas på middag. Ändå kommer han undan med de mest häpnadsväckande saker. Det säger mer om oss än om honom. Han har varit framgångsrik trots detta eller faktiskt på grund av detta. Vi beundrar makt, pengar och skräms väl lite också för han kan säkert vara hotfull och argsint om man går emot honom.

Jag skulle helst av allt se att Obama stannade vid makten. Han skulle kunna utropa sig till kejsare vad mig anbelangar. Han är en skolad man medhumor, värme, takt och känsla. Han har valt en smart fru och gör väl i princip inga som helst vidriga galna saker så vitt jag vet. Hillary är mitt andra val, trots att hennes man är ganska tveksam men det ska ju inte hon lastas för….men jag hade skilt mig efter den där Levinskygrejen, och givit honom en rak höger.

Donlad i DN

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen