Inget att rapportera

På vägen till arbetet konstaterar jag att det finns inget roligt att rapportera. Det finns knappt något tråkigt att rapportera heller. Inte för att jag inte tycker att viktiga saker händer men sömnen, den går före allt. Jag upplever att jag har noll tid över. Och alla som har ett heltidsarbete, barn och ett rikt inre liv vet ju att det krävs något mer än fem minuter för sig själv fördelat på tre toalettbesök för att en kreativ gnista ska tändas. Men nu, noll, zip, nada. Jag planerar istället för sommaren. Jag har 48 dagar föräldraledighet med SGI att ta ut på Frank innan de brinner inne och dessa dagar SKA jag ta ut. Även om det kostar mig en förlängning av AT. Jag har varit för lite med pojken, det är ju helt klart. Och nu börjar planeringen för att få ut dessa dagar på ett bra sätt….vi hörs senare, nu börjar min arbetsdag.

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen