Trick or treat?

img_5368
Min otäcka familj.

Igår gick vi på skrämselrunda. Jag smsade till  några goda grannar/vänner med barn i rätt ålder. Uppslutningen var total. Mina tre minsta var taggade, övertända skulle man kunna säga. Inte Tylla egentligen för hon hade inget begrepp om vad som var på gång. Vid första porten fanns inget godis och C som bo där undrade om det inte fanns ett tredje alternativ…?

-PENGAR skrek någon….

Men vi var snälla, vårt bus bestod i att jag kletade lite låtsasblod på brevlådan och Tore hängde en halvmeter dasspapper i densamma.

Det påminde mig om när jag för några år sedan öppnade dörren och möttes av en brokig skara fjuniga/nyrakade yngre män som sträckte fram en bunke som jag förväntades fylla med godis. Jag blev helt ärligt lite orolig för vad som skulle hänt om jag inte råkat ha massor med godis hemma. 

Är detta något man ska behöva vänja sig vid, ungdomsgäng, ej är utklädda på tiggarstråt…? 

Jag gillade i början inte Halloween, jag förstår fortfarande inte riktigt vad vi ska med en importerad högtid till men jag gillar ljuspumporna och att man får ytterligare en anledning att umgås. 

Bus eller godis…eller pengar. Jag ser framför mig horder av barn som anpassar sig och har med en skylt med ett nummer att swisha till. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen