Sexsomnia

Våldta i sömnen….kom igen nu. Jag blir fullständigt apgalen av detta. inte så att jag börjar svinga mig i lianer, jag skriker inte ens mitt djungelvrål men inombords blir jag vild.

När man hör att man efter man frikänts från sexuella övergrepp för att de hävdat att de sov då har något gått väldigt fel. Av debatten i P1 senaste dygnet har jag förstått att en person som lider av sexsomni måste utredas GRUNDLIGT innan man kan ställa den diagnosen. Annars är man bara en idiot, och vad det verkar är man en berusad idiot.

Tänk er motsvarande fast en person sover i en bil….Där hade man inte kommit undan med att man sov. Sömnighet i det fallet ses som en försvårande omständighet. Man ska inte köra bil om man är trött. PUNKT! men ingen ridå än.

Jag blir rädd, jag som hela mitt liv levt i tron att jag bor i ett rättsäkert land. Hur kan detta hända här? Hur kan man konstatera våldtäkt i en domstol men ändå inte döma ut ett rättmätigt straff? En 13-åring blir gravid med en man som är över 50 år….? Varför sover de ens i samma hus kan man undra, var hon utmanande? Det finns många frågetecken kring alla möjliga saker men faktum kvarstår MAN LIGGER INTE MED BARN ELLER NÅGON ALLS SOM INTE VILL DET, Och självklart ligger man inte med barn ens om de verkar vilja det. PUNKT IGEN!

Om det råder minsta tveksamhet kring om en person lider av sexsomni ska man väl se till att utreda detta först??? Eller??? Det verkar vara det mest rättssäkra sättet att skipa rättvisa.

Sen är vi ju som art för bedrövligt grottlika, sex i SÖMNEN!?! Fan räcker det inte med sex i vaket tillstånd? Och dessutom blir sexet grövre och hårdhäntare….SUCK!

Jag tycker annars att det verkar rätt bekvämt med att göra saker i sömnen, jag har stora svårigheter att hålla mig vaken här…barnen klagar, jag är inte tillräckligt fokuserad på deras behov utan somnar när jag lägger de små…..jag kan bara säga att det var exakt samma visa när de större barnen var de som mattade ut mig. Sorry kids, det suger kraft att vara mamma. Jag önskar att hela min familj led av sömnstörning, en speciell sort som heter STÄDSOMNI. Det är en subgrupp till sexsomni där man i ett transliknande tillstånd går upp vid tre på natten och börjar sortera sin tvätt, städa sitt rum, rensa på golvet och sedan avslutar med att förbereda middagen, speciellt viktigt när man är vegetarian men inte verkar gilla några kända grönsaker….

Nu, RIDÅ!

4 svar på “Sexsomnia

 1. Jo där finns en man som sluppit straff för att han kört berusad men sovandes. I Sverige.

  Fredag 4 mars 2016
  Aftonbladet
  ”Man frias från sömnrattfylleri”

  Och det är helt galet allt ihop. Vart är vi påväg?

  1. Hur i hela friden kan man komma undan med att köra berusad om man sov? 1) om man sätter sig i en bil berusad och kör begår man ett brott. 2) Att man somnar är en naturlig följd av alkoholintag. Man har liksom ansvar för att INTE dricka så att man gör fel i berusat tillstånd. Man ska ha dubbelt upp med straff inte reducerat pga att man är ovarsam!
   A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen