I don´t give a chic

img_6038
Så här ser det ut…installationslikt.

Man har ju hört talas om shabby chic, heroine chic och nu tycker jag att det är dags för I don´t give a chic (som  maken själv kallar det) eller möjligen filthy chic! Då kan vi nämligen alla slappna av och kanske skapa ett paradigmskifte. Agnes Wold har ju nu en gång för alla slagit fast att vi inte blir sjuka av att ha ostädat omkring oss så varför inte låta skiten vara där den är? Lagd skit ligger liksom. 

Sannolikt skulle mitt liv bli mycket trevligare och lugnare då.

img_6035
Under makens ”garderob” finns en karmstol signerad Carl malmsten, en Herrgård. På den en sits klädd i det svarta elefanttyget från Svenst Tenn, helt i onödan. För övrigt är det såååååå tramsigt att vara mainstream.
img_6034
Kläder i påse, det nya svarta (hålet).
img_6033
Igår kväll fick jag först en spruta med Toradol i ena skinkan och några timmar efter en spruta Voltaren i den andra. Jag vet gamarna dör men imorse var första gången på säkert sex år som jag inte vaknade av välrk. I´m worth it kan man säga.

Nu andas jag. Eller… andas i en fyrkant mer…

Och här en video som Frank producerat: Frank bygger tak

6 svar på “I don´t give a chic

  1. Jag som hjärtflimmer tar 11 warantabletter i veckan får ju inte använda voltaren! Vaknar varje morgon med muskelvärk! Glad att du mår bättre!
    Lennart

      1. Ja. Det är nog typ det enda förnuftiga väggord jag sett.

        Eller …alltså det bästa är ett väggord i ett hem. Orange text på svart bakgrund ”Det ska nog bli bra någon gång”
        Den skulle vara ok.

  2. Själv chockade jag mig själv, maken och ett antal spindlar genom att dammsuga källaren idag. Störst chock av alla fick nog själva dammsugaren, liknande utmaning har hen aldrig stött på tidigare.

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen