Skärmdump

 

skarmavbild-2017-01-05-kl-21-07-47
Kollade lite varifrån mina läsare kommer…såg detta!

 

Toppen blogg alltså…jo, det såklart. Jag genomlider min arbetsdag så gott det går, gör oväntade framsteg och utför saker jag aldrig någonsin önskat eller vågat. Tydligen går det skapligt och ett finger jag lagade nyss kanske blir rätt bra ändå…jag svimmade nästan själv på kuppen men repade mod och avslutade den lilla sömnaden.

Idag fick jag en sån sjuk inspiration av ett radioprogram…Meny i P1. Jag fick tillbaka lusten att ge ut en kokbok….kanske i en lite ny tappning….kanske en ÄTBOK? Jag vet inte men roar mig medan jag ligger och vilar ryggen med att kolla upp lite olika spår. Önskar att nattåget till Paris fortfarande rullade….tänk va? Somna i Stockholm, vakna i Paris!!

Vi får se, jag känner mig lite fast just nu och inser att jag borde gjort vettigare saker innan jag skaffade barn….eller väntat lite med det. Fast då hade jag ju inte haft en strålande begåvad 20-åring till dotter och sådant kan man ju inte ångra.

Nu mys med familjen, maken har kokat vatten och kastat ut i svinkylan, det blev SNÖ helt oväntat….sådant har han tid med. Dottern filmade, det finns snart på insta.

Kram

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen