Ny energi

Jag lämnade sjukgymnasten imorse fylld av ny energi och kände instinktivt att den människan skulle jag gärna driva ett rehabcenter för utmattade med. Jag anlände i snökaos till ljudet av en landande helikopter och där tonade energin bort. Massor med jobb och alla glada idéer jag hade försvann. Idag borrade jag ned huvudet, linkade fram och plötsligt var det överfullt. Jag vet, ni läser i tidningarna, kaos på sjukhusen, inga platser. Jag är mitt i det och det är inte vackert.

På vägen hem ännu värre trafik än dit, bussar på tvären men ändå en liten gnutta mer energi än två timmar innan. Jag har senaste fyra dagarna förbluffat mig själv genom att göra saker jag känt oerhört obehag inför och lyckats undkomma men idag, trots att jag nästan svimmade övervann jag mig själv och BAM! Där satt den. Jag kan tyvärr inte avslöja mer men jag växer så smått, inser att alla saker man INTE vill göra (som man borde) ska man bara GÖRA som Nike säger: Just DO it! Med bra stöttning fixar man det mesta, utan….blir det pannkaka.

Nu ska jag vila den här helt galna ryggen, fysioterapibesöket hade en viss eftersmak…kanske jag ska vila lite ikväll, svansen är överansträngd.

Sov gott alla som läser efter 20.30!

Ett svar på “Ny energi

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen