Death by teenager, eller som vi säger i familjekretsar DBT.

Och så var vi där igen, på kammaren med datorn i ett försök att undvika plötslig död genom tonåring.

-Vad har hänt den här gången? Ja, det skulle jag också gärna vilja veta. Jag tror det började med ett sängöverkast som lagts på fel säng. Och sen gick det hela i spinn kan man säga och faktiskt, den här gången var det INTE mitt fel. Jag försökte in i det längsta tala till barnet utan att vara arg, jag försökte minst fem gånger förklara varför överkastet hamnat just där, att det var inför julen i ett (tydligen) missriktat försök att göra det lite fint för henne men det blev ju tokigt. Nu sitter hon i soffan och lägger upp selfies, säkert med hashtaggen jag ser så här snygg ut fast min morsa är galen….typ. Förlåt, det är fult att hänga ut sina barn men helt allvarligt, jag tror fan jag kommer få en hjärtinfarkt eller stressutlöst stroke endera dagen om hon inte snart passerar 19.

Så nu vet ni hur jag har det EXAKT nu för om kanske tio minuter är allt bra igen och detta kommer inte talas om mer…eller jag antar att detta och alla helt överjävliga saker jag utsatt henne för under hela hennes liv kommer rabblas upp för mig så att jag förstår vilken totalt värdelös, elak och dum morsa jag är….jag har tre kvar som ska passera tonåren, wish me luck!

 

Jo, om ni undrar…jag valde rubrik efter det mer kända uttrycket Death by police som är ett sätt att begå självmord för den som inte riktigt vågar trycka av själv utan lägger ut det på entreprenad så att säga. DBT är något HEEEEELT annat, slå upp det vetja, skitbra om man lider av EIPS, det kan man också slå upp om man vill!;)

Alohahahahahaha!

Ett svar på “Death by teenager, eller som vi säger i familjekretsar DBT.

  1. Min lägger ut selfies med en liten tår rinnandes nerför ögat o ledsen mun..?

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen