Fuska med statistik

skarmavbild-2017-01-09-kl-00-18-38
Under 180000 kronor, fattar ni? Så himla bra köp!! Hade jag möjlighet att låna så mycket pengar skulle jag omedelbart köpa denna vackra bil! Jag gillar Carrerra mest känner jag även om Cayenne lockar med sin volym. Men 911 och 997 är det något speciellt med. Kvintessensen av en P-bil tycker jag…och färgen på denna, som en juvel eller bärnsten. Mycket mycket vacker i mina ögon. Säkert sätter den groteska klimatavtryck med sin gamla motor men vad fan, jag åker ALDRIG till Thailand, aldrig!

Det finns INGET som jag avskyr så mycket som FUSK! Jag mår illa av det bara jag tänker på det. Falsk marknadsföring och genvägar…jag gillar verkligen inte det. Tyvärr är jag av den sorten som försöker förstå saker, hur folk är funtade som fuskar, ljuger och intrigerar och det har upptagit en hel del av min tid att fundera på det. Mest undrar jag hur de orkar fortsätta leva lögnen. Fake it till you make it gör mig kräkfärdig. Jag skulle aldrig orka med det. Och hur sover man om natten?

Visst jag fattar att folk vill tjäna pengar, det är ju inget nytt, bara inte så roligt. Mainstreama ihjäl sig själv liksom och önska senaste feta bilen.

Konstigt, jag var ju inne på hipsterspåret nyligen dessa som i sin iver att vara unika plötsligt tillhör en grupp identiska typer…..och som inte gillar att kallas hipsters. Punkare är ju punkare, de har inga problem med att klumpas ihop men hipsters vill liksom vara så unika att ingen på hela klotet liknar dem….Jesus!!! Verkligt nytt….

Maken och jag vilade en stund på sängen idag. Han sa att han hoppades kunna tjäna riktigt mycket pengar så att han kunde köpa en Porsche till mig, så sött. Han har fattat, jag gillar Porschar (såååå mainstream). Han hade kollat upp lite vad olika superbilar kostade och han sa att en fet Audi är ju bara besvär, man blir rånad och så och förväxlad med ”crooks” osv…han tyckte vi skulle låta bli att köpa senaste modellen. Verkligt gulligt av honom att vilja köpa mig en fin bil. Jag sa att jag gärna tar en gammal modell, årgång spelar ingen roll för mig, prio är att den är snygg i formen och går ASFORT, så vi kan bränna till Medelhavet snabbt…måttfullt. I dagsläget kör jag en mindre buss där innertaket valt att släppa från yttertaket och man har det hängande i skallen…jag har försökt spraylimma tillbaka det men det fäster inte i den söndertorkade stoppningen. Men vad gör det? Snart har jag ett vrålåk från -89 kanske!!! Det är hipstern i mig som talar här, jag vill skilja ut mig genom att visa att jag spottar på statusjakt men ändå har god smak och vet att det är skillnad på bilar och bilar….Men detta har jag skrivit om tidigare, min faiblesse för P-bilen bland annat. Vi lämnar det.

Jag är en ”hipster” i så motto att jag hatar att klumpas ihop med andra. Som när man får höra ”hur kvinnor är” eller ”vi mammor” osv. Jag sticker ut inom min lilla grupp antar jag men jag känner inte på något sätt att jag behöver vara mest unik på planeten, det är helt osannolikt att just jag skulle vara den mest avvikande kurren av 10 miljarder folk. Det räcker gott att vara Sveriges mest unika bloggare tycker jag även om jag sannerligen inte skriver om unika saker så är det nog få som hänger ut sin man så ofta…Eller? Nu skrev jag ordet unik fler gånger än de flesta gör i ett inlägg också.

Men tillbaka till saken, fuska med trafik. Sååååå 2013. Och jag blir så trött, men samtidigt lite glad när jag inser att jag genomskådat en bluff. Nog om det. Jag ska vila nu, tack S för dina insikter och du ska också sova! Imorgon blir en spännande dag…vi har haft två oroliga magar här idag och F kräktes i sängen vid pass 23  och sen en gång till vid midnatt. Det kan bli hur som helst inatt….

Här kan du läsa om hur det trixas med läsarsiffrorna: Så går det till

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen