Porr med Puma Swede och mig….

Skärmavbild 2017-01-22 kl. 12.12.46
Här är hon den största vi har i den ligan!

Men god morgon! Vi var på fest igår, en som startade vid fyra på eftermiddagen och slutade för vår del strax efter åtta. Vi var hemma innan nio och vaknade utvilade ( trots avbrott för plötsliga inlärda uppvaknanden). På morgonen skulle vi äta en lugn frukost men det saknades…allt. Jag tog bilen för att handla och då, strax efter åtta, hörde jag på Söndagsintervjun. Det var en känd porrskådis som intervjuades och jag kände hur jag började morra inombords. Gud vad korkad hon lät. Hon möts tydligen av en hel del sådant. Jag hörde bara en snutt i början och sen en till på slutet pga att jag ju skulle handla…allt. Det sista gjorde mig intresserad på mer, detta ju var väldigt intressant. Det började lukta Fairtrade-porr liksom.

Det anknöt till en livlig diskussion vi haft på festen kvällen innan om eko-kokain och fackföreningar för knarkodlare i Colombia. Jag ska inte närmare redogöra för den diskussionen men jag kan säga att det var väldigt roligt, vissa delar inte helt urflippat och jag var NYKTER!  Jo, jag kan bara ge er en liten inblick….

I Holland är knark i form av ”gräs” lagligt och jag skulle inte bli förvånad om man i vissa kretsar har just fair trade och biodynamiskt knark, jag kan absolut tänka mig att det går. Fast de kanske hellre självhushåller? (Säkert finns detta redan inser jag nu, inget nytt under solen och jag är väldigt dåligt insatt i knarktillverkning).

Hur som helst så började jag lyssna på intervjun via telefonen under det att jag städade, tvättade och plockade hemma. Maken arbetade vid datorn för att kompensera för all Vab som varit.

Hon är en hästtjej från Huddinge som inte gjorde så mycket väsen av sig. Plötsligt fick hon stora bröst och en massa uppmärksamhet och en vacker dag började hon spela in porr. Vår enda internationellt kända porrstjärna! Hon kan pensionera sig nu och är en lycklig människa. Intervjuaren, Mr Wicked (som hon kom fram till skulle vara ett passande artistnamn) pressade henne lite ang att hon är företrädare för en bransch som kanske inte alltid ger en sund och normal bild av sex. Jag håller helt med honom där. Men en person kan ju inte behöva vara talesperson och galjonsfigur för en hel industri. Jag tycker inte att herr Macchiarini och jag har så speciellt mycket gemensamt, eller Dr Mengele heller för den delen så det kan jag ju tycka var lite fånigt. Desto mer intressant var att hon sögs in i detta för att hon gillade uppmärksamheten, hade med sig en arbetsmoral från sin finska familj som går ut på att jobba hårt, inte gnälla och bli bäst. Och det får man väl säga att hon uppfyllt. Jag har ju inte sett något hon gjort för jag är i princip en porrmotståndare men kan man pensionera sig tidigt, är lycklig och kan släppa en bok…ja då kan man väl säga att man är ganska lyckad.

Hon avrådde inte direkt tjejer från att bli porrskådisar men hon tyckte att OM man skulle göra den karriären behövde man en 10-årsplan och vara medveten om att det inte finns någon återvändo. Man får tänka på att barn och släktingar kommer påverkas (just det med barnen tog hon inte upp, vet inte om hon har några, men jag skulle kunna tro att det har en viss inverkan på ens barns liv om man väljer den vägen).

Hon föreläser i skolor om sina erfarenheter och jag måste säga att jag skulle bli mycket glad om alla skolor i Sverige och hela världen anlitade henne. För det verkar som att porren som konsumeras ändå blir någon form av standard. Som t.ex analsex. Tjejer fås att tro att det är något som ska erbjudas….jag kan ärligt säga att jag INTE minns det som att det var standard när jag växte upp. Och häri ligger en del av min porrkritik. För vi mattas av. På tidigt 1800-tal (jag gissar lite här) då var det bara anklar som tände upp folk därefter en glidande skala mot mer och mer avklätt och utfläkt och snart undrar man inte om coloskopi är nästa steg.

Hon berättade om hur det faktiskt går till att filma detta. Det är mer eller mindre som en coloskopi faktiskt. Man ska vara fastande från dagen innan, laxera och sedan käka immodium. Allt för att uppnå ren tarm. Låter det lockande?

DET skulle vilja att ALLA visste om. Och hon var väldigt tydlig med att all porr som spelas in av henne är på hennes villkor, hon säger ja och nej till olika saker och det sex som utförs är noga regisserat och förutbestämt. -Är det OK att dra dig i håret, får jag nypa dig i bröstvårtan och så vidare.

Här måste jag ju säga att den lilla mängd porr jag sett inte alltid ger en en bild av att kvinnorna har kontroll. Konstigt nog (och lite lätt upplyftande)  verkar det som om det är just glada upphetsade tjejer som killar vill se….det googlas inte i första hand på hard core och den värsta sortens porr enligt puman. Folk vill bli lagom upphetsade. Skönt att veta. Intervjuaren frågade om man inte kunde ha ett litet intro i början av filmerna där man visar upp försnacket…det trodde inte Johanna skulle vara så intressant för tittaren men kanske ändå att man skulle kunna ha en text där det stod: Den här scenen spelas in i samförstånd mellan alla parter, ingen är påverkad av droger eller har utnyttjats sexuellt som barn. De får också lön för detta….men kanske man inte ska berätta hur mycket…eller?

Nåväl, jag tyckte att det var skönt att höra att hon var en nöjd kvinna som inte var ett offer. Hon talar sannolikt inte alls för alla som spelar in porr men ändå, vem kan tala för mer än sig själv egentligen?

Så, har ni tonåringar hemma, uppmana dem att lyssna på den här kvinnan. Kanske det kan hindra att någon går med på att göra något som de inte själva vill för det är det viktigaste tycker jag. Porren finns på en sekunds avstånd och nätet är ÖVERALLT! Jag vågade inte ens googla henne, rädd för vad som skulle poppa upp på skärmen så jag screendumapde bilden från Sveriges Radio, den är inte så bra kanske men den är typgodkänd av public service iallafall!

Söndagsintervjun med Johanna (Puma Swede)

 

Jo, om ni undrar om min ”påa” på Fb ”Av en puma om en annan….” så anspelar jag här på att jag är en puma dvs är en kvinna med en ganska mycket yngre man. Puma Swede valde namnet efter den bilmodell hon hade och tänkte att det var ett sexigt svart kattdjur…men det är tydligen en ganska trist brun dito som påminner om ett lodjur. Det funkar för mig, miauuuuuuu.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen