Samlade intryck

IMG_7752
Jag tycker att det är dags för Asplund att ge en designer i uppdrag att göra en riktigt snygg dammsugare. En som passar ihop med mina möbler därifrån. Norrgavel kan göra detsamma. För här hemma är just den prylen ständigt närvarande och varför måste de vara så fula??? WHY?

Jag hinner inte skriva. det kanske inte ni tycker men för mig känns det så. Jag försöker sortera, katalogisera och kondensera mina infall/intryck och funderingar. Det kommer snart, jag känner det. Genombrottet är nära, jag behöver bara ett andrum. Kanske det är det nya svarta, att istället för ett ALLrum bygga ett ANDrum. Ett rum utan något alls nästan….jag tror banne mig det. Less is so much more healthy typ…

Trump…..jisses, snacka om att man får gåshud. Men killen är vald och det gör att man allvarligt funderar på valsystemet i USA och om demokrati är en bra sak i ett sådant system. Helt ärligt kan jag nästan känna mig tryggare med en fd KGB-agent vid ena röda knappen, han verkar iallafall ha en plan. Trumps enda plan verkar att boosta sitt ego och höjden på sin plånbok. Det är ju lite svårare att förhålla sig till. Allt verkar vara möjligt. Men det är så det går när man alienerar folket från makten och topparna berikar sig själva.

Men jag orkar knappt tänka på det, jag låtsas att det är en dålig dröm.

Maken hade fått kommentarer av arbetskamrater kring att han kallat mig en dinosaurie….han tycker inte jag ska skriva så mycket om hans förehavanden….jag tyckte han kunde sluta kasta strumpor osv så skulle jag inte ha så mycket material att skriva om. Dött lopp där kan man säga. Jag frågade om han VERKLIGEN ville att jag skulle sluta skriva men han var inte helt tydlig där….det mesta han får höra är ju vilken rolig fru han är ÄGD av…;) Så jag fortsätter lite till tror jag.

Idag bytte jag arbetsplats IGEN,  tillbaka till vårdavdelning men inte någon jag varit på förut. Nu nedre gastro, tarmar och sånt. Jag gillar operationer så jag ska försöka komma iväg lite på det. Att nöta kontorsstol är både tråkigt och dåligt för min rygg. Så en stominedläggning ska jag nog se på förmiddagen, roligt!

Men vad susar runt i skallen på mig nu? Jo irritation på kommunen som fortfarande ej svarat på mail från över en månad tillbaka, känns utstuderat på något sätt. Men jag är långsint och händer inget snart får vi väl ta det upp ett steg…?

Citroner (snurrar alltid runt för mig) vill jag koka och äta…ska snart kolla upp det.

 

IMG_7792
Den här nya formen av Instagram med annonser alltså… jag får så mycket konstigt den vägen. Detta var väl det mest avvikande hittills. Kanske jag ingår i en algoritm där jag förväntas dö snart?

Hipsters….alltid lika roliga.

 

IMG_7756
Ni måste gräddstuva grön- eller svartkål med ost, det är det enda man behöver äta livet ut tror jag.

Och så den där fantastiska grönkålen! Jag gjorde om julaftonskålen igår. Ett helt huvud kokades ned till en fjärdedel eller mindre av sin ursprungliga volym, stuvades och sen i med smakrik ost. Maken tog tre gånger och bad att få med i matlådan. DET är bra betyg på kål. Umami är väl grejen där?

Så, nu ska jag sova efter att ha totalt utklassat maken och alla tävlande i På spåret, helt oväntat kunde jag nästan ALLA svaren. Jag har kommit fram till att jag är väldigt bred men grund. Jag kan det viktigaste om mycket men inget mer. Så kan man bara Debussy och de frågar efter en fransk kompositör….ja då kan ju frågan verka enkel och jag smart fast jag egentligen BARA kunde ett enda franskt namn som typ hörde ihop med musik….men DET säger jag ju inte till Maken såklart! Jag låtsas att jag kan ALLT!

IMG_7765
På frågan om bästa inledningen av en bok man läst skrev jag ”Jag hade en farm i Afrika vid foten av berget Ngong…” fast egentligen läste jag den på engelska och då var det väl: I once had a farm in Africa at the foot of the mountain Ngong… och det är kanske vackrare. Sen ballade jag ur lite….stavade fel också i ivern…GÅR ska det ju stå!

 

IMG_7750
Jag kan bara inte svälja allt som skrivs på mjölkkartonger. Jo, jag fattar det är jobbigt med ADHD och att inte ha impulskontroll men när jag läser detta tänker jag mest på alla de som fick fula saker sagda till sig…vem bryr sig om dem? Och vem den killen är har jag ingen aaaaaning om men det måste ju gå bra för honom nu iallafall om han får pryda ett mjölkpaket.

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen