Resedrömmar

Paris

Jag har sådan lust att resa. SÅÅÅÅÅÅÅ mycket lust att resa. men jag vet att i år blir det inget, jag kanske inte ens kommer ur stan? Eller jo, jag smsade min farbror tidigare, vi kanske kommer till Sunnansjö till midsommar. Själv kan han inte vara där, han ska till Frankrike tydligen……Jo jo, han flyger bergis själv och allt. Den mannen vet ju inga gränser. Han fyller 85 i år och har inte riktigt tid med oss, jag erbjöd att vi skulle komma allihopa nästa helg för att fixa hans TV-problem men då hade han annat för sig, konserter och så. Idag var han här på en fika i 45 min sen skulle han på storbandsjazz. Maken som då är precis 50 år yngre konstaterade att Lennart är i bättre kondition än vi är….Helt sant. För tre år sedan knäckte han mig i skidspåret, han höll igen för att jag skulle orka….

Så, jag behöver en time out, jag behöver återerövra min kropp, den som för 30 år sedan simmade en mil utan att stanna och inte hade on nånstans alls…eller herregud….var det 35 år sedan?

 

 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen