Världens bästa diet

Nu vet jag inte hur jag hamnade här egentligen, hade tänkt att skriva om Sametinget, särbehandling av vissa folkslag och /eller segregerad gymnastik….men så hamnande jag på en av Sveriges största matbloggar och jag BLIR SÅ HIMLA TRÖTT!!!!

NÄR (förmodligen aldrig) ska människor som anser sig väga för mycket fatta att de bara kan äta lite mindre? NÄR? Jag har ju skrivit om detta om och om igen men tydligen når jag inte hela klotet. Ni måste hjälpa mig att ändra på det. DELA med er av min blogg till ALLA ni känner, jag lovar er att ta hand om era viktnojjande vänner på allvar, det är mitt kall att upplysa folk om hur det ligger till med alla jävla detoxer, rawfoodkurer och häsloshots! Ni blir grundlurade, så enkelt är det. Det finns EN enda diet som skiljer ut sig från mängden och det är Medelhavsdieten, eller hellre Medelhavsmaten. Och det beror nog på att de äter baljväxter, grönsaker och olivolja mer än andra människor. I övrigt, ät varierad och framförallt MINDRE kost, skit i alkohol och cigaretter också så blir ni rika, smala och lever lyckligare längre. Lova nu att ni sprider detta och har några vänner frågor lovar jag att svara dem direkt i kommentarsfältet för vi måste bara få stopp på all idioti, det är som när man kom på att jorden var rund liksom….varför når man inte ut???

 

Gokväll!

A

2 svar på “Världens bästa diet

    1. Idag har jag lärt mig att ALLA vill tjäna pengar….hörde tyvärr om hutlösa priser hos Mandelmanns…men jag ska kolla själv först innan jag säger säkert. Det gjorde mig ledsen att höra och sen går Hans Rosling och dör. Hade iallafall förmånen att få träffa honom personligen.
      A

Kommentarer är stängda.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen